Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще ви накарат да повярвате в магията още веднъж

„Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще ви накарат да повярвате в магията още веднъж

Аз детето | 2018-08-23

 „Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще ви накарат да повярвате в магията още веднъж

Сещате ли се за нещо по-вълнуващо от кратко бягство от реалността, което да ви отведе в един магичен свят, изпълнен с приказни места и герои? Точно такъв момент ни предлага Дисни в навечерието на Коледа с игралната адаптация на „Лешникотрошачката и четирите кралства“.

Очаква ни едно величествено приключение, което е обгърнато от мистерия и неразкрити тайни. А царственият дух и вълшебната атмосфера наистина ще завладеят съзнанието и емоциите на всички, решили да се потопят в магията. „Лешникотрошачката и четирите кралства“ ни представя Клара (Макензи Фой) – жизнерадостно и мило момиче с особено влечение към машините и най-вече вътрешните им механизми.



Единственото, което обсебва мислите ѝ напоследък, е ключът, който ще отвори кутията, завещана от наскоро починалата ѝ майка. В нея се намира безценен подарък, предназначен за Клара.


С помощта на нейния любящ кръстник Дроселмайер (Морган Фрийман) и златната нишка, която той ѝ подарява, Клара ще намери правилния път към разплитането на всички загадки, но с цената на преодоляването на много препятствия. Клара попада в свят, в който освен доброто, представено в трите кралства – Страната на снежинките, Страната на цветята и Страната на сладкишите, неизбежно присъства и злото – Четвърто кралство, дом на тираничната Майка Джинджър (Хелън Мирън). Именно тя ще се изправи на пътя на Клара в опит да осуети плановете ѝ.

 

„Лешникотрошачката и Четирите кралства“ ще ни пренесат в света на магията от 9 ноември в кината на 3D в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град