Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 6 вълшебни филма за вълшебен уикенд

6 вълшебни филма за вълшебен уикенд

Аз детето | 2018-01-05

6 вълшебни филма за вълшебен уикенд

Празниците свършиха! Ако Коледа и Нова година имат лоша черта, това ще е тя! Те свършват. При това много бързо, очакваме ги толкова много време, готвим се за тях така дълго – правим украси, пишем писма до добрия старец, готвим храна и накрая докато сме мигнали и те са свършили. И тогава отново ни очакват дълги работни и учебни дни, които някак си много бързо „изпиват“ онова приятно слънчево настроение, което коледните празници носят. Особено пък когато те накарат да махнеш и украсата и всичко става такова сякаш нищо не е било. Но защо пък трябва да е така? Ако искате вълшебното приятно настроение от отминалите празници да витае около вас по-дълго ви предлагаме този уикенд да се насладите на нашата колекция от 6 вълшебни филма. Одеяло, чаша топъл шоколад и филм! Идеалната съботна или неделна вечер!

Омагьосана

Това е идеалният филм за любителите и на анимацията, и на игралните филми! Той съчетава в себе си и двете по прекрасен начин. Класическа приказка за принцове, принцеси и зли кралици, с нещо ново в нея. Това ако не донесе вълшебство не знаем кое друго може! Една истинска приказка оживява в тази нова класика – вдъхновяваща история, каквато не сте си и представяли. Изпълнен с магнетизъм, забавление и с невероятната музика на легендарния Алън Менкън, очаква ви завладяващо приключение! За бъдещата принцеса Жизел животът е истинска приказка, докато тя не е прокудена от нарисуваната страна Андалазия и попада в съвременен Манхатън, където няма място за вълшебства. Най-неочаквано тя получава помощ от занимаващ се с разводи адвокат, който съвсем скоро е омагьосан от очарователната девойка. Музикална комедия, която ще плени цялото семейство.

Златният компас

В един вълшебен паралелен свят, където вещици кръжат в небето и полярни мечки управляват замръзналия Север, на едно специално момиче е писано да реши съдбата на цялата вселена. Когато Лара Белакуа става пазителката на Златния компас, се оказва, че тя е единствената, която може да чете свободните му послания и да предпази своя свят – както и всички останали – от заплашващия ги злокобен мрак. Очарователно красиви графики на огромни бели мечки и още куп интересни животни, отлични актьори и вълнуващ сюжет – всичко това ще намерите в „Златния компас“.

Фантастични животни и къде да ги намерим

„Фантастични животни и къде да ги намерим“ повежда зрителите към една нова ера в магическия свят на Дж. К. Роулинг, отдалечена на половин свят разстояние и десетилетия от Хари Потър. С това сложно заглавие се телепортираме в Ню Йорк през 1926, когато Хари Потър още не е роден, но затова пък магьосникът Нют Скамандър вече има пълен куфар със странни създания, събирани от цял свят. Със стъпването си в града, зоологът успява да забърка мъгъл в делата си и да изпусне половината особняци от куфара. За да опазят своя вълшебен свят, Нют и една бивша аврор разиграват приказен „Pokemon GO“ в лов на фантастични животни, докато Ню Йорк организира своя гонка срещу тъмните сили и черния магьосник Гелърт Гриндъуолд. Следим напрегнато как всеки-преследва-всеки със задната мисъл, че нищо не може да достигне Хари Потър, но пък „Фантастичните животни“ са добър опит да удължим магията.

Домът на мис Перигрин за чудати деца

Фентъзи историята разказва за приключенията на група деца с необикновени възможности, които живеят в пансион, приютяващ и насърчаващ техните уникални умения под патронажа на мис Перигрин. Сюжетът разказва историята на 16-годишния Джейкъб, който за да се отърси от негативните емоции покрай мистериозната смърт на своя дядо, тръгва заедно с баща си към далечен остров край Уелс. Там открива хванатия в примка на времето дом на мис Перигрин за чудати деца, които впоследствие си спомня, че е виждал във фотоалбумите на дядо си. Постепенно той осъзнава, че той е избраникът, който трябва да отмъсти за смъртта на дядо си, изправяйки се срещу чудовищата, застрашаващи членовете на невероятното семейство на мис Перигрин. Сигурни сме, че както книгата, така и филмът за чудатите деца е богата фантастична история, която ще ни предложи запомнящи се герои, епични битки и уникални преживявания.

Необичайните приключения на Адел

1912 година. Безстрашната журналистка Адел е готова да направи всичко, за да постигне целта си, дори ако за това трябва да отиде в Египет и да се изправи пред мумии с всякакви форми и размери. По това време в Париж в музея на природните науки от уж вкаменено яйце на птеродактил се появява малко птиче и започва да тероризира жителите на града. Едно приключение от Люк Бесон, от което всяко дете ще бъде доволно.

Красавицата и Звяра

Просто няма начин да не го включим тук. Която и версия да изберете магията ще я има. Ние разбира се най-много ви препоръчваме последната игрална версия. Станете свидетели на незабравимата история на умната, прекрасна и независима млада дама Бел, която жертва себе си, за да спаси баща си от плен в замъка на Звяра. Изживейте отново сприятеляването ѝ с очарователната омагьосана прислуга в замъка и възникването на искрената и неподправена любов, която ? позволява да погледне отвъд страховитата външност на Звяра и да открие доброто му сърце. Придружен с много песни и невероятната актьорска игра на Ема Уотсън и Дан Стивънс след този филм просто ще виждате магически блестящ прах навсякъде!

Вижте и още няколко интересни филмови класации от нас:
Девет страхотни Дисни филма, които да очакваме през следващите три години
Изключителни филми, които да гледаме с баба и дядо
Пет анимационни филма, различни от останалите
Пет от най-добрите аниме филми за деца



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град