любопитно

Начало | любопитно | Jonas Brothers са отново тук и затова „Happiness Begins“!

Jonas Brothers са отново тук и затова „Happiness Begins“!

Аз детето | 2019-06-18

Jonas Brothers са отново тук и затова „Happiness Begins“!

Фенове на Jonas Brothers – подскачайте от радост до небето, защото те отново са тук, отново са заедно и отново записват музика. Често казано мислехме, че това никога няма да се случи, особено след като сме виждали много пъти в действие това, което наричаме „проклятието над бой бандите“. Не сте ли го забелязали? Почти всеки път, когато на световната музикална сцена се появи нова момчешка група и започне да сътворява хит след хит и ние да ги слушаме непрестанно и... Един от членовете им напуска, групата прави още няколко песни и се разпада. Изпълнителите решават, че ще се развиват и ще имат солови кариери. Пф.... за какво пък им е това... Преди около десетина години същото се случи и с Jonas Brothers... и... не бяхме доволни. Не, че Ник Джонас не направи и самостоятелни хубави песни, но заедно с братята си Кевин и Джо някак си му се получаваше още по-добре. Но се бяхме примирили с факта, че проклятието е застигнало и тях.

И един ден... чуваме познат любим стил по радиото и познати гласове. Разбира се веднага си помислихме, че някой имитира братята и се справя доста добре, но ние си искаме нашите Jonas Brothers. И каква беше изненадата, когато разбрахме, че това наистина са те. При това с чисто новата си песен „Cool“. Още по-приятно щастливи станахме, когато разбрахме, че това е втората им песен и че ще издават и цял албум. „Happiness Begins“ – така се казва албумът и определено направи всички фенове на групата много щастливи. Така че ако не сте го чули – направете го. Няма да съжалявате. Песните в албума са цели 14 и са точно такива, каквито очакваме да бъдат Jonas Brothers – весели мелодии и текстове със сериозно послание. Танцувални, но и подходящи за времето, когато искаш да се отпуснеш, да си починеш слушайки малко музика.

При това Jonas Brothers са направили нещо страхотно! Хем са си същите, хем не съвсем – ето това правят добрите банди. Заедно с типичния си поп стил братята са смесили и денс, R&B и дори малко реге, за да сътворят уникални и запомнящи се мелодии. Любимите ни песни от албума са естествено „Cool“, както и „I Believe“ и „Rollercoaster“, но несъмнено всичките 14 са много приятни и над 10-годишното чакане си заслужаваше. Така че фенове, какво още чакате, слушайте Jonas Brothers, а на останалите можем само да кажем – вие направете същото и несъмнено ще станете едни от феновете на Ник, Джо и Кевин!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град