интересно

Начало | интересно | Lumino City – интересно пъзел-приключение директно от вашия смартфон или таблет

Lumino City – интересно пъзел-приключение директно от вашия смартфон или таблет

Аз детето | 2020-07-22

Lumino City – интересно пъзел-приключение директно от вашия смартфон или таблет

Пригответе се да раздвижите ума си и да потренирате логиката си, докато сте на едно невероятно приключение пълно с магия и интересни герои. Lumino City ви очаква! Пълна с мистерия, тази приключенска пъзел игра се отличава от всички останали с пищен, интересен, цветен и забавен свят... създаден от модели, които първоначално са направени на ръка в действителния свят, а после със специална компютърна технология снимани и направени така, че да влязат директно във вашия смартфон или таблет. Представяте ли си? Колко интересно! Главният герой е умно и смело момиче на име Луми, което се впуска в невероятно приключение с една-единствена цел – да спаси дядо си, след като той мистериозно е отвлечен. За да я доведете до края на пътя и да съберете Луми с любимия ѝ дядо, трябва да ѝ помогнете да изпълни множество лесни и по-трудни цветни и невероятно креативни пъзели; Такова предизвикателство може да е доста трудно за по-малките от вас, но пък ще е идеална възможност да играете на играта заедно с мама, татко или някой друг по-голям от семейството и да се забавлявате заедно, като обсъждате и измисляте решенията!

Събирайки предмети, прилагайки ги по умни начини, решавайки изключително трудни пъзели, които освен да ви забавляват ще ви помогнат да развиете огромен набор от умения за критично мислене и разсъждения и в последователни действия, Луми си проправя път от една уникална част на града в друга. Играта може и да звучи като други подобни, но определено трябва да я опитате. Геймплеят е по-цветен, по-богат и по-лесен за контрол, а пъзелите са такива, каквито не сте срещали досега! И има от всичко – математика, логика, дори и правопис. Какво ще кажете да учите дракон на английска граматика или да показвате на пеперуда как се смята? Това са само малко от интересните моменти, които ви очакват в Lumino City.

Няма да преувеличим ако кажем, че тази уникална пъзел игра е една от най-интересните, красиви и възхитителни игри от години. Не само децата, но възрастните също ще бъдат изненадани от прекрасните визуализации, пленени от мистериозната атмосфера и ще се впечатлят от интересните пъзели. Вярно, че трябва доста свободно място на устройството за играта, но това е заради нейните невероятни визуализации, които тотално си струват.

Всяко ниво, всеки пъзел е изграден физически на ръка като мащабен модел с обекти от реалния свят, а после сниман и заснет с изключителна точност, за да направи изживяването едновременно напълно потапящо и технически изумително. Отвъд привлекателната графика, героите и диалогът са запомнящи се и забавни, механизмите свързват един екран с друг по неочаквани начини, а мистериозната история кара играчите да гадаят при всеки обрат и завой. По-малките деца ще гледат на играта като на интерактивна книга с разкази, а по-големите деца ще бъдат запленени от пъзелите. Освен решаването на проблеми, децата също ще забележат как Луми помага на героите и работи с тях. Вярно, че играта е платена и струва 10 лева, но в случая това е малка цена за незабравимо преживяване.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град