Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Need For Speed: Hot Pursuit Remastered излиза през следващия месец и обещава още повече скорост и вълнуващи състезания

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered излиза през следващия месец и обещава още повече скорост и вълнуващи състезания

Аз детето | 2020-10-06

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered излиза през следващия месец и обещава още повече скорост и вълнуващи състезания

Най-обичаният франчайз на EA Games се завръща... донякъде... Времето изтече. Отброяването на Need For Speed току-що отчете последната си секунда с официалното съобщение за нещо, което всички сме знаели, че предстои – ремастер на вълнуващите състезания с коли и ченгета от Need For Speed: Hot Pursuit. Заслужава да се отбележи, че това не е връщане към Need for Speed III: Hot Pursuit от 1998 г. (нито собственото му продължение от 2002 г.). По-скоро тазгодишният ремастър се завръща в римейка на Seacrest County за 2010 г. за високоскоростни преследвания и асинхронно състезание с пълна кръстосана игра.

Състезавайки се следващия месец, Remastered стартира с всяко парче Hot Pursuit DLC, съдържание, което досега беше блокирано от компютърната версия на оригиналната игра. Представен е и мултиплейър с различни платформи, писти и коли. Ремастерът може да се похвали и с някои по-малки нови функции, включително нови цветове на автомобила, постижения и подобрения на фоторежима и галерията.

Разбира се, тази новина вече беше доста разпространена от Amazon UK през август. Това изтичане също забави датата на пускане на играта, а EA днес потвърди, че Need For Speed: Hot Pursuit ще пристигне в Steam и Origin на 6 ноември 2020 г. От EA обещават нови коли, нови предизвикателства и нови нива, но дали графиката на играта ще е толкова различна, вижте във видеото, което сравнява двете версии.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град