Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Албена Михова става шеф на Стоян Алексиев в третата част на култовата анимация „Аз, проклетникът“

Албена Михова става шеф на Стоян Алексиев в третата част на култовата анимация „Аз, проклетникът“

Аз детето | 2017-06-21

Албена Михова става шеф на Стоян Алексиев в третата част на култовата анимация „Аз, проклетникът“

Цяла орда български знаменитости дадоха гласовете си на героите в едно от най-чаканите заглавия това лято – „Аз, проклетникът 3“. Сред любимците от театралната сцена и телевизионния екран, които ще чуем в кината от 30 юни, са Албена Михова, Стоян Алексиев, Румен Угрински и Александър Кадиев. Доайенът на българското кино и театър Стоян Алексиев застава зад микрофона и за трети път дава гласа си на главния герой – Гру. В „Аз, проклетникът 3“ актьорът се изправя пред едно съвсем ново предизвикателство – този път озвучава не един, а цели двама герои. След като Гру оставя най-търсения престъпник да се измъкне, неговата професионална репутация е срината и той е отстранен от работа. И точно когато е в най-голямата дупка, научава, че има брат близнак, за когото не е и подозирал. Именно тези двама братя говорят на български с гласа на Стоян Алексиев. Предизвикателството в дублажа на този филм е двойно, а как звучат близнаците Гру и Дру, ще разберем от 30 юни в кината на 2D и 3D.

Култовата комедийна актриса Албена Михова за втори път застава зад микрофона за дублажа на „Аз, проклетникът 3“. Любимката на публиката озвучава властната шефка на Гру и Луси, която не търпи неуспехи на работното място и след толкова сериозен гаф, като пускането на свобода на Балтазар Брат, бързо отстранява от работа виновника. Самата Албена споделя за героинята си Валъри: „Моята героиня е леко звяр. Шефка, която сменя много настроенията с интонации. Общо взето е доста рязка.“

Водещият на Господари на ефира и обичан български актьор Румен Угрински дава гласа си на един от новите герои. Неговият Клайв е престъпник от ново поколение – любимото роботче на Балтазар Брат от времето, когато е бил телевизионна суперзвезда. Години по-късно Клайв продължава да бъде верен приятел на злодея, като се грижи всяка негова нужда да бъде задоволена – от това да избере песен от 80-те за фон на техните пъклени планове, до това да се погрижи за егото му като му припомни славните дни на световно обожание.

Друго любимо телевизионно лице прие предизвикателството да застане зад микрофона и да озвучи герой в „Аз, проклетникът 3“. Водещият на Преди обед Александър Кадиев дава своя глас на... водещ на новини в новото приключение на Illumination. Новото амплоа на едно от младите лица на българския театър като водещ на новини в анимация ще видим във най-новия филм за миньоните, който идва в кината на 2D и 3D от 30 юни.

Сред екипа, който озвучава новата анимация на Illumination, са и актьорите Гергана Стоянова, Петър Калчев, Радина Стоянова, Ирена Велчева, Петър Върбанов, Малена Шишкова, Николай Пърлев и Павел Петков.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град