любими герои

Начало | любими герои | Аз съм Гру! Фелониъс Гру!

Аз съм Гру! Фелониъс Гру!

Аз детето | 2017-06-05

Аз съм Гру! Фелониъс Гру!

Въобще не се чудете и майте кой е Фелониъс, познавате го много добре. Целият свят го познава много добре, просто той се намира зад една голяма жълта сянка и трудно си открадва малко слава, затова понякога трудно се сещаме за него. На Фелониъс това никак не му допада, ама няма голям избор след като неговите помощници, част от неговото семейство са едни жълти сладури, които говорят на свой собствен език и могат да ни карат да се заливаме от смях, дори когато те самите са напълно сериозни. Вече със сигурност се досещате, че говорим за миньоните и техния господар Гру! Аааа, сетихте се значи... Но знаехте ли, че Гру не е първото му име.

Да, знаем, че звучи като такова, ама не е. Първото му име е Фелониъс! Макар да е малко смешно и да не отива никак на най-известния добър злодей в света, той не го крие. Напротив – даже се гордее с него. Сега сигурно се питате тогава защо не го знам. Много просто, защото всички обръщаме прекалено много внимание на миньоните и твърде малко на Гру! А той всъщност заслужава поне 15-20 минути в светлината на прожекторите, защото като се замислите първо е гений, второ е доста силен и трето, ако не беше той, миньоните можеше вече да ги няма. Затова решихме, че е крайно време да обърнем повече внимание на Фелониъс и да ви кажем няколко неща, които не знаете за него или пък просто сте забравили!

В съвременния свят е много трудно дори и за злодеите. Всеки иска да те измести от трона, така че Гру се старае да е винаги една крачка пред конкуренцията, макар че май често не успява. Гру никога не е искал да бъде злодей. Макар да произхожда от семейство, в което имат традиция в лошотиите, единственото, което малкият Гру е искал е да бъде космонавт и да отиде на Луната. Майка му била разочарована от този факт, затова често го е наричала глупак и не му е обръщала внимание. Поради тази причина Гру накрая е решил да бъде лош, за да впечатли майка си. Говорейки за семейство, знаехте ли че Фелониъс има 35 живи роднини. Впечатляващо, особено като се има предвид, че е роден на 28 септември 1960 година. Още по-интересното е, че миньоните пристигат в Америка, когато малкият Гру е само на 8 и той всъщност се запознава още тогава с тях и те решават, че това ще е техният господар.

В живота си Гру е постигнал много, защото в младостта си е смятан за най-отвратителният проклетник, правил е всякакви лудории и лошотии, за да може да създаде страх и уважение към своята личност. Естествено всичко това е трябвало да започне отнякъде... по-точно някъде в Лондон през 1968 година. Тук вече знаем и от филмите, че малкият Гру, само 8 годишен, успява да отмъкне короната на английската кралица от най-страшната злодейка тогава Скарлет Оувъркил. В по-късните си години Гру постепенно започва с по-големите бели и отива в Лас Вегас, където успява да открадне миниатюрните версии на Статуята на Свободата и Айфеловата кула. С течение на времето той се обръща към по-големи цели и това му носи още по-забележителни успехи!

Проклетникът също обича всички високотехнологични превозни средства, приспособления и оръжия, които използва в ежедневието си, повечето от които са били измислени от д-р Нефарио, неговият почти верен помощник. Но точно както и в други аспекти от живота, на Гру нещата невинаги му се получават, особено когато и други искат да бъдат като него, като например омразният Вектор или новият злодей Балтазар Брат, с който тепърва ще се запознаем.

Това е част от живота на Фелониъс Гру за който не знаехте. Ето той получи своите 15 минути слава!



Коментари
3 коментара

Ивайла Христова, 10 г.,

Публикувано на 23.06.2017

Това филмче `аз проклетникът` е страхотно направо уникално ! братчето ми го гледаше със отворена уста , а братчето ми е на 2г!

QNICA ZLATKOVA, 10 г.,

Публикувано на 31.08.2017

tova film4e e samo za deca do12 godini i hee tolkova sne6no

Ивайла Христова, 11 г.,

Публикувано на 13.06.2018

QNICA ZLATKOVA - аз съм израстнала с това филмче - гладам го от както се помня!!!Даже и от преди това!!! Като не ти харесва не го гледай!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град