интересно

Начало | интересно | Безстрашния принц Айвъндоу или верният му приятел Бърт си ти? Бързия ни тест реши и разбери!

Безстрашния принц Айвъндоу или верният му приятел Бърт си ти? Бързия ни тест реши и разбери!

Аз детето | 2018-01-18

Безстрашния принц Айвъндоу или верният му приятел Бърт си ти? Бързия ни тест реши и разбери!

Благодарение на създателите на „Невероятния свят на Гъмбол“ на малкия екран вече можете да се гмурнете в чисто нови приключения, да летите с вятъра и най-вече да се озовете в най-мистериозната и интересна гора, която сте виждали някога. По-големите фенове на интересните и нови сериали сигурно вече се досещат, че говорим за новия „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“. Той разказва историята на едно епично приключение, в което заедно със смелия принц ще откривате загадъчни области от тъмната гора, в които живеят множество странни същества. И това е наистина важна задача, защото по пътя трябва да намерите и магическото Златно перо на страшния Орелски крал. Дали ще успеете да го направите, можете да разберете ако придружите Айвъндоу и неговата всеотдайна малка птица, наречена Бърт в техните горски приключения.

Всъщност героите може и да ви изглеждат доста странни, елен и птица, но знаете ли, че създателите на филма твърдят, че те са точно като нас. Всички ние сме или птица или елен! Искате ли да разберете вие кое сте? Дали сте Айвъндоу или Бърт? Тогава направете нашия забавен и бърз тест и ще разберете какъв герои и за какви подвизи сте създадени. Знаете си как става – запишете отговора на всеки въпрос и след това вижте коя буква имате повече. Тя е и вашият резултат, който ще намерите след въпросите!

1. Вашите приятели биха ви описали повече като?
а. безстрашен
б. лоялен

2. Какво бихте предпочели да имате?
а. крила
б. рога

3. Изберете си емоджи!
а.

б.

4. Кое от двете ви харесва повече?
а. битките с мечове
б. летенето

5. Кой е най-добрият начин да победиш чудовище?
а. да бъдеш по-умен от него
б. да бъдеш по-силен от него

6. Харесва ли ви да бъдете център на вниманието?
а. да
б. не

Време е за резултати! Готови... Старт!

Ако имаш най-много „А“ ти си смелият Айвъндоу!

Айвъндоу е последният наследник на Могъщите елени, което значи, че един ден той ще бъде крал. Дали и ти си наследник все още предстои да разбереш, но пък със сигурност знаем, че си героичен, храбър и ти предстои да свършиш велики неща!

Ако имаш най-много „Б“ ти си умният Бърт!

Бърт е лоялният адютант на Айвъндоу и това му носи истинска гордост. За разлика от Айвъндоу, той е внимателен и предпазлив. Това обаче въобще не означава, че не е роден за велики дела, както и ти. Лоялността, мъдростта и обичта са качествата, които всеки велик герой притежава.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град