сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Да си направим торбичка за щастие

Да си направим торбичка за щастие

Аз детето | 2019-01-04

Да си направим торбичка за щастие

Днес с вас, в този прекрасен ден, ви предлагаме да направим нещо страхотно и малко по-различно от обикновено. Това, което ще ви предложим нарекохме „торбичка за щастие“. Това обикновено чувалче може да вмести в себе си цялото щастие на света за вас и вашето семейство. А може да стане и страхотен подарък на щастието за ваш скъп приятел.



За създаването на цялото това щастие не ви трябват много пари или магически сили, а само малко платнено чувалче на което ще напишем „торбичка за щастие“ или пък ако повече ви харесва „за добро настроение“ или каквото друго ви харесва. За да е пълно щастието ще ви трябват и малко бонбонки в пликчета и малко хартия и химикалка, а също е добре да си измислите и щастливи думички и това е всичко.


Може и една панделка за да е наистина красиво и весело.

Вземете чувалчето, игла и конец и избродирайте думите „торбичка на щастието или на доброто настроение върху нея. Ако не можете да се справите, помолете мама или баба. Убедени сме, че ако им разкажете за идеята няма да имат нищо против да помогнат. След това изрежете листа хартия на малки правоъгълничета. В тях напишете всякакви щастливи думички: смях, веселба, слънце, свежест, прекрасен ден, вкусно, приятели и т. н. След това най-добре с лепило залепете всяко листче върху опаковката на всеки бонбон и ги оставете да изсъхнат за 20 минути. След това напълнете торбичката с тях. Завържете я с красива панделка и я закачете на видно място. Кажете на семейството си всяка сутрин след ставане да си взима по един вкусен бонбон. Да го слага в устата си и да се наслаждава на вкуса му, докато прочита няколко пъти щастливата думичка. И не се стряскайте ако видите някакви странни усмивки на лицата им. Същото кажете и ако я подарявате на ваш приятел. Думичките можете да измислите и сами, просто като си отговорите на въпроса какво за вас е щастието.

А всъщност какво за вас е щастието?

Снимка: tvidi.ru



Коментари
1 коментар

evgeniq kenderova, 10 г.,

Публикувано на 07.06.2015

straxodna igra

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град