Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Дългоочакваният трейлър на „Бъмбълби“ няма как да не ви трогне с букет от емоции

Дългоочакваният трейлър на „Бъмбълби“ няма как да не ви трогне с букет от емоции

Аз детето | 2018-06-05

Дългоочакваният трейлър на „Бъмбълби“ няма как да не ви трогне с букет от емоции

Този декември първият самостоятелен филм от супер успешната поредица „Трансформърс“ ще бъде факт и ще разкаже историята на култовия герой Бъмбълби. Дългоочакваният трейлър представя на зрителите един истински букет от емоции, в който трогателните моменти се преплитат със суровата реалност и подлагат силата на Бъмбълби на изпитание. Съдбата обаче му поднася куп изненади, които ще възпитат у героя една истинска дързост и той няма да се предаде пред нищо.

Автоморга в малко крайбрежно калифорнийско градче се превръща в скривалище за Бъмбълби, докато бяга от тези, които искат да го заловят и изучават през далечната 1987 г. Чарли (Хейли Стейнфелд) е на прага на пълнолетието и в търсене на своето призвание. Именно тя открива Бъмбълби – ранен и съкрушен от водените битки. Чарли се заема с ремонта и когато приключва, изненадата е огромна – това не е обикновен VW Beetle, а нещо много повече.

Филмът е продуциран от ветераните от поредицата „Трансформърс“ Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам (Арго, Генезис) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсон (Незабравимо).

Първият трейлър дава сериозна заявка за един своеобразен филмов шедьовър, който ще ни накара буквално да очакваме автомобилите ни да проговорят всеки момент и който отново залага на емоционалната връзка човек – машина. „Бъмбълби“ се паркира в кината на 21 декември на 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град