важните неща

Начало | важните неща | Децата отново дават пример: 8-годишно момиче направи подарък на болница „Шейново“ за рождения си ден

Децата отново дават пример: 8-годишно момиче направи подарък на болница „Шейново“ за рождения си ден

Аз детето | 2020-04-13

Децата отново дават пример: 8-годишно момиче направи подарък на болница „Шейново“ за рождения си ден

В тези сложни времена отново дойде време да благодарим на децата – май се налага да го правим всеки ден, защото отново се оказва, че децата мислят далеч по-трезво и по-благородно, мислят не само за себе си, но и за всички други. Поредното доказателство за тези наши думи сега е пред вас! То идва от 8-годишната Цвета! Момиченцето, което мечтае да стане лекар, дари на болница „Шейново“ парите, които е получило за своя рожден ден. Цвета научила за необходимостта от средства от телевизията и пожелала да даде събраните пари за добра кауза.

От болницата благодариха на Цвета с публикация във Facebook. „Седмицата започва с добро. Искаме да ви разкажем за Цвета. Тя е на 8 години и вчера празнуваше рожден ден и имен ден. Родена е в болница „Шейново“ и мечтае да стане лекар. Вчера с нас се свърза майката на Цвета. Заради ситуацията с коронавирус не може да празнува с приятелите си, но е чула по телевизията, че докторите в болницата имат нужда от подкрепа и е пожелала да им дари парите, които нейните баби са ѝ дали за двойния ѝ празник“.

„Цвета е нашият герой“, пишат още от „Шейново“. А ние пък ще добавим, че тя е герой на всички ни и е един невероятен пример за доброта, отговорност и чистота! От лечебното заведение определят момичето като гласа на доброто и надеждата, от който имаме нужда, за да се справим с предизвикателствата.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град