Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Девет страхотни Дисни филма, които да очакваме през следващите три години

Девет страхотни Дисни филма, които да очакваме през следващите три години

Мирела Любенова | 2017-08-22

Девет страхотни Дисни филма, които да очакваме през следващите три години

Никой не може да отрече, че светът на филмчетата на Дисни е много специален и се състои само от шедьоври. От много поколения насам по целия свят заедно с главните герои плачем, смеем се и учим важни неща за живота. Независимо дали става въпрос за чисто нов филм и запознанство с невиждани досега герои или пък за продължение на любима поредица, филмите на Дисни винаги стават тотален хит. Те са пълни с магия – буквално и преносно и няма дете, което да не остане очаровано от тях. Пълни с приключения, шеги, важни поуки и невероятно цветни и колоритни герои, нито един от нас не остава безразличен към тези анимационни шедьоври. Точно затова сега за вас сме подготвили един кратък списък с девет от най-страхотните филми, които да очакваме с нетърпение през следващите три години. И ако си мислите, че три години са много време – не се притеснявайте, невъзможно е нито ние, нито вие да станем твърде стари, за да им се насладим!

„Тайната на Коко“

Филмът очакваме само след няколко месеца или по-точно на 24-ти ноември. Тогава се пригответе да се впуснете в най-интересно и невероятно музикално-тайнствено приключение. Дванадесет годишното момче Мигел, ще се погрижи да не скучаем нито миг, докато ни развежда из своето шумно мексиканско село, откъдето започва и цялото приключение. Мигел произхожда от семейство на обущари, което ненавижда музиката. Но неговите прадеди точно обратното – те са правели музикални инструменти. Неговия дядо преди десетилетия е оставил жена си за да следва мечтите си в музикалната кариера, съпругата му Имелда (бабата на Мигел) е трябвало да поеме цялата отговорност за семейството. Това е засилило омразата им към музиката. Но Мигел тайно копнее за слава, вдъхновен от любимия си певец Ернесто де ла Крус... Какво се случва по-натам... е, скоро ще разберем.

„Зоотрополис две“

Няма как да не очаквате с нетърпение новите приключения на хитрия Ник и любимата полицайка на света – смелото зайче Джуди Хопс. Този път обаче и двамата са на съвсем една и съща страна, защото са полицаи и са партньори. Какво ли ще се случи и как ще спасят Зоотрополис този път – предстои да разберем през лятото на 2018 година.

Феноменалните 2“

Кой не обича супергерои? А какво ще кажете за цяло семейство супергерои – бащата, майката, децата, дори и бебето са готови да спасят света... отново... Все още не се знае нищо за сюжета на продължението на култовото филмче „Феноменалните“, но сме сигурни, че ще е страхотно и няма да разочарова никого. Само трябва да изчакаме 15-ти юни 2018, за да можем да му се насладим.

Разбивачът Ралф: Ралф разбива интернета“

Леле, направо нямаме търпение за този филм. Като едни истински почитатели на интернет искаме да видим какво е намислил гигантският добряк отново и в каква каша ще го забърка малката сладка Пенелъпи този път! От електронните игри любимият ни лош-добър герой се пренася направо в интернет. Какво ли ще направи там? Предстои да разберем на 21-ви ноември 2018.

„Играта на играчките 4“

Този филм си е чист феномен и е помогнал на цяло поколение деца да пораснат. Да, вярвате или не, първият филм излезе, когато ние и родителите ви бяхме деца. Това обаче не означава, че не е суперинтересен и няма да се хареса и на всички вас. В четвъртата част отново ще се срещнем с Уди и Баз Светлинна година. Този път обаче Анди ще предаде играчките си на момиче на име Бони. Какво ще се случи тогава: ще разберем през 2019 година.

„Аладин“

Една от най-класическите анимации ще получи нов живот с чисто новото си продължение. Създателите не издават нищо от сюжета, но твърдят, че филмчето ще се получи страхотно с новите възможности за анимация и ще ни смае. Дали наистина ще стане така предстои да видим през 2019 година.

„Цар Лъв“

Още една прекрасна анимация ще получи съвсем нов живот през 2019! Става въпрос за незабравимия и вечния „Цар Лъв“. Новата версия ще съдържа както любимите песни от старото филмче, така и съвсем нови и доста интересни. Освен това ще бъде направена с CGI технология – най-добрата създадена досега за анимации, което несъмнено ще накара Симба и приятели да оживеят направо пред очите ви.

„Замръзналото кралство 2“

Можете ли да си представите, че Олаф ще си има приятелка? Не знаем как ще стане това и каква ще е тя, но това ще е сигурно. Колко ли олафски хумор и положителни емоции ще ни донесе това. Затова все още не, не спирайте да припявате „Let it go, Let it go“ и очаквайте Олаф, Анна, Елза, Свен и всички останали симпатяги отново на 27-ми ноември 2019.

„Гигантик“

Чели ли сте приказката „Джак и бобеното стебло“? Е тогава се пригответе, защото през ноември 2020 тя също ще се сдобие с нова, доста променена, но все така магическа история в чисто нов анимационен филм. Тогава момче на име Джак отново ще получи вълшебно бобче, от което ще поникне огромно растение. Той отново ще се качи по него високо в облаците, но този път там няма да срещне лош великан, а 11-годишно гигантско момиче на име Инма, което просто ще иска да бъдат приятели...

А вие кое филмче ще очаквате с нетърпение? Споделете с нас в коментарите!



Коментари
2 коментара

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 23.08.2017

С нетърпение очаквам " Замръзналото кралство-2" и "Аладин"!

Вероника Попова, 13 г.,

Публикувано на 23.08.2017

Цар Лъв

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град