конкурси

Начало | конкурси | До нови срещи, Виолета

До нови срещи, Виолета

Аз детето | 2015-06-28

До нови срещи, Виолета

Благодарим на всички фенове на Вилоета, наисина доказахте, че сте и такива, а и че сте умни. Макар да не бяхте много тези, които се усмелихте да пишете за Виолета, направо ни очаровахте, такива красиви текстове. За съжаление като на конкурс трябва да има и наградени и това няма как да са всички, затова награди получават:
Моника Пилярска, Ангелина Желева, Михаела Димитрова и Надина Маринова.

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят точния си адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на mirela.lubenova@investor.bg, за да можем да им изпратим наградите.

А всички вас приканваме да участвате и в конкурса ни „Моето невероятно лятно приключение“. Там също ви очакват много изненади!

* * *

Има ли фенове на Виолета сред вас? Разбира се, прави сте, че кой не й е фен. За съжаление обаче много скоро ще трябва да се сбогуваме с нея. Както всичко хубаво, и нейната невероятна история е към своя край. След това, което тя ни донесе обаче, няма как и ние да не я зарадваме с нещо, както и вас, нейните фенове. А какво по-хубаво от един конкурс със суперски „Виолета“ награди.

Виолета е такова момиче, че грабна всички ни още с първия си епизод. Виолета е тийнейджърка, която притежава специален талант – да пее. Тя не подозира за дарбата си, а нейният баща прави всичко възможно тя да не открие таланта си. Така започва историята в хитовия музикален тийн сериал на Дисни „Виолета“. Виолета е наследила музикалния талант от майка си – известна певица, починала при трагична катастрофа по време на турне. Баща й Херман е човек на успеха и въпреки че е много строг, обожава дъщеря си. След катастрофата Херман отвежда Виолета в Мадрид и прави всичко възможно тя да не последва пътя на майка си на сцената. Когато обаче двамата се завръщат в родния им град Буенос Айрес, тайно от баща си, Виолета посещава уроци по пиано в престижното музикално училище „Студио 21“. Там тя се запознава с Анджи – нейната леля и нова преподавателка, благодарение на която открива своя талант. В студиото тя намира нови приятели, сблъсква се с нови врагове и наред с призванието открива любовта.

Завладяващата комбинация от музика, романтика, хумор и напрежение печели на поредицата огромна популярност в цял свят. Още в първата година след излизането си на екран „Виолета“ е отличена в няколко категории на престижните награди за тийн телевизия Kid’s Choice Awards в Аржентина, Мексико, Колумбия и САЩ. Саундтракът на сериала заема челните места в музикалните класации в Италия, Португалия, Испания и Полша, като в основата на успеха е образът на главната героиня Виолета.

Това е, което имахме ние да ви кажем за нея, а сега е ваш ред. За да участвате в този специален конкурс, с който подобаващо ще се разделим с Виолета, трябва да направите нещо много лесно. Просто трябва да ни докажете, че сте най-големият фен на Виолета. Как да стане това ли? Напишете текст за сбогуване с любимия ви герой от „Виолета“. В него можете да разкажете защо харесвате точно него, какво ви е донесъл и на какво ви е научил, какво от всичко, което прави ще ви липсва най-много. Развихрете въображението си и нека изпратим Виолета и приятелите й по най-запомнящия се начин.

Своите разкази изпращайте на имейл info@az-deteto.com до 24-ти юли като не забравяйте към тях да напишете и името, фамилията си, както и на колко сте години. И преди да сте започнали, трябва да изкажем огромните си благодарности на Ана Коцева за чудесната идея за този конкурс.

В конкурса участват:
Вяра Янкова, 12 г.
Калина Йовчева, 11 г.
Антоанета Ниновска, 13 г.
Мария Цветкова, 10 г.
Веси Чимова, 12 г.
Моника Пилярска, 12 г.
Христа Димова, 12 г.
Ангелина Желева, 11 г.
Алесандра Стойчева, 9 г.
Надина Маринова, 13 г.
Десислав Димитров, 13 г.
Михаела Димитрова, 12 г.
Викория Милева, 11 г.



Коментари
48 коментара

Ради , 11 г.,

Публикувано на 28.06.2015

А какви по точно награди на Виолета ще има
От редакцията: За момента изненада, колекционерски неща на Виолета.

:) , ,

Публикувано на 28.06.2015

Хей. Идеята е невероятна. Участвам със сигурност! Но за колко героя можем да опишем? :( Защото аз имам много за описване,и то за всички! :// Може ли да опишем за всички? Или пък главно за сериала Виолета и един от героите,а за останалите само с две,три думи? Наистина бих се радвала,ако може да опишем всички и всичко.
От редакцията: Може за когото и за колкото искате.

александра , 10 г.,

Публикувано на 28.06.2015

а на абв поща ли трябва да изпратим това което трябва да опишем
От редакцията: Да, каквото напишете, пратете ни го по имейла, но нашият не е на abv, а е точно както пише по-долу:
info@az-deteto.com
Ако ви е много трудно с електронната поща, можете да го напишете и тук като коментар, но все пак е по-добре да е по пощата, защото мястото за коментар не е много.
От редакцията отново: Получихме това, което си писала за Виолета с коментар, ако искаш, можеш да напишеш още с друг коментар, ние няма да го публикуваме като коментар, а евентуално след няколко дни в отделна статия. Но ни се струва, че трябва да напишеш още нещо, например защо ти харесва Виолета, с какво те впечатлява, какви са хубавите неща, които си научила от нея.

александра стойчева , 10 г.,

Публикувано на 28.06.2015

ами аз ми е малко трудно да го пращам зато ще го напиша тук надявам се да не е проблем . виолетта много ще ми липсваш и на всички ще липсваш ще ми липсва да пееш да танцуваш да бъдеш усмихната благодаря ще ме научи на много неща да пея да танцувам да бъда себе си и много други неща харесвам те защото никога не се предаваш винаги си себеси научи ме да не лъжа защото ще стане по сложно благодаря за всичко . ти си най добрата никога няма да забравя този сериал благодаря че си се съгласила да участваш в него благодаря ти за много неща винаги си била до мен и аз ще бъда обещавам ти. Харесва ли ви ?

александра , 10 г.,

Публикувано на 28.06.2015

получихте ли го ?
От редакцията: Да, получихме два коментара с текст за Виолета. Ще го прегледаме и ако преценим, ще го публикуваме на сайта след няколко дни.

viara , 12 г.,

Публикувано на 28.06.2015

Получихте ли ми текстовете по абв пощата, но аз забравих да си напиша името и годинити за това ви пратих още едно писмо с името и годините ми по абв пощата
От редакцията: За такива неща е по-добре да питате по пощата, деца. Получихме и двете писма и благодарим.

Ива , 10 г.,

Публикувано на 28.06.2015

Проблем ли е ако сме от село и да участваме в този конкурс.
От редакцията: В никакъв случай не е проблем! Всички деца са еднакво важни за нас, независимо къде живеят. Много се радваме, че и в по-малки населени места има интернет, а не само в големите градове.

Лора , 11 г.,

Публикувано на 29.06.2015

А какви са по точно наградите?
От редакцията: За момента изненада, колекционерски неща на Виолета.

anna , 9 г.,

Публикувано на 29.06.2015

Защо още нито един текст не се качили
От редакцията: Бъдете търпеливи, деца, понякога нещата не стават така бързо, както на всички се иска. Ще качим, конкурсът започна едва вчера, има време.

Симона , 10 г.,

Публикувано на 30.06.2015

Аз много харесвам Виолета!!!!B-);-)

анонимна , ,

Публикувано на 30.06.2015

според мен виолета е много добро момиче !!!!!

. , ,

Публикувано на 30.06.2015

Виолета е върхаа!

Тони , ,

Публикувано на 30.06.2015

Супер! Виолетааа

Александра Иванова, 11 г.,

Публикувано на 01.07.2015

I love Violetta!

Мария Цветкова, 10 г.,

Публикувано на 03.07.2015

Много обичам Виолета. Радвам се че пуснахте такъв конкурс. Ще участвам непремено.

моника илиева, 7 г.,

Публикувано на 06.07.2015

когато видях последната минута в сериала очите ми се напълниха със сълзи.толкова ми е мъчно че сериала свърши много ще ми липсват виолета леон франческа диего макси наталия людмила федерико бродуей камила херман анджи олга рамальо и всички други герой обичам ви

Александър , 8 г.,

Публикувано на 12.07.2015

Може ли да напишем писмо лично до Виолета?

От редакцията: Може разбира се. Тя е главната героиня. ;-)

Ади , 13 г.,

Публикувано на 15.07.2015

Имам въпрос към редакцията. Под каква форма трябва да се напише текста? Например, да се обърнем лично към героя: "Скъпа Виолета, Ти си моят любим герой....." и т.н или "Моят любим герой е Виолета. Тя ме научи на..... и т.н" Да пишем по първия или втория вариант?

От редакцията: Може и по двата, който ти харесва повече и намиращ за по-добър. :-)

adi , 13 г.,

Публикувано на 15.07.2015

Може ли отначало да включим малко разсъждение защо и с какво ни е впечатлил сериала, какво ни е помогнал да осъзнаем и т.н, а след това да напишем за любимите си герои? Може ли да включим сбогуване с целия сериал, освен само с героите?

От редакцията: Това е чудесна идея, ще стане много хубав текст. Може.

Веси , 10 г.,

Публикувано на 22.07.2015

1. Не знам какво е електронна поща за това може ли като коментар да пратя текста ? 2.а какви са наградите ?
От редакцията: Може би точно сега е време да си направите поща и да видите, че е лесно. От заглавната страница на сайта ни натискате там, където пише "Поща", или направо този линк:
http://mail.az-deteto.bg/
и след това там, където пише "Регистрация".
Така ще си имате поща и ще можете да ни изпратите текста. А наградите са такива, каквито сме обещали, скромни, но с желание да ви зарадваме.

Dina , ,

Публикувано на 22.07.2015

Може ли да ви изпратя моята работа като прикачен файл от MS Word?
От редакцията: Да.

Моника маринова, 35 г.,

Публикувано на 25.07.2015

Само как разочаровате децата с тези нагласени конкурси определяйте победителите по честен начин
От редакцията: Ние нямаме абсолютно никакъв интерес да правим нагласени конкурси. Стремим се да определяме наградените колкото можем, съобразяваме се с всичко. И не го пишем просто така, а наистина бихме искали да наградим всички, или поне повечето, но нямаме тази възможност. В конкурсите ни не участват деца на роднини, колеги, познати. А както и друг път сме писали, наградените са наградени и благодарение на всички, които не са наградени. Освен това наградите ни са скромни, децата, които не са сред наградените няма за какво чак толкова да се разочароват, защото ние, а предполагам и повечето посещаващи сайта се радват еднакво на произведенията както на наградените, така и на ненаградените, а понякога и повече на тях. Когато например се колебаем кое от две деца да наградим, избираме дете, което е от малък град или село, защото знаем, че там забавленията са по-малко, отколкото например в София.

Лиа , 11 г.,

Публикувано на 25.07.2015

конкурсът приключили

От редакцията: Срокът беше до вчера, но ще имаме скоро нови, можеш да се включиш в тях.

Виктория Милева, 11 г.,

Публикувано на 25.07.2015

Аз съм най-голямата й фенка, но просто чак днес разбирам за конкурса може ли да участвам???

Виктория Милева, 11 г.,

Публикувано на 25.07.2015

На Виолета фен съм се родила, и всеки обидил я, аз съм го убила! С нея аз съм се родила, и с нея ще умра!!Нека всички кажем ВИОЛЕТА Е ВЪРХА!! Винаги ще й бъда вярна, няма аз да я предам, като например на Soy Luna, сърцето, да си дам! ВИОЛЕТА ОБИЧАМ ТЕ И ИЗМИСЛИХ ТОВА ЗА ТЕБ

Диди , ,

Публикувано на 28.07.2015

До г-жа Моника Маринова:Здравейте, г-жо Маринова! Не знам какво Ви е направило впечатлението, че конкурсите са нагласени, но Вие знайте, че това, което твърдите е невярно! От редакцията Ви са обяснили всичко, което не Ви е ясно, аз искам само добавя 2-3 изречения. Не винаги могат да печелят най-хубавите рисунки, защото примерно, ако някакъв участик е много добър по рисуване и винаги рисува чудесни рисунки и помислете си какво ще стане когато винаги печели този участник. Няма да е никак честно. (Мили деца, не ме разбирайте погрешно, всички рисунки и писмени творби се отличават една от друга със своята оргиналност. ) Вие сте доста голяма на възраст, за да разберете, в един конкурс могат да печелят 3-4 деца, а да участваш и да се изявяваш не е ли по-важно от това да печелиш? Прощавайте, ако съм наранила някого!

. ., . г.,

Публикувано на 29.07.2015

И аз съм от село,но не съм печелила до сега.

Каролина Иванова , ,

Публикувано на 30.07.2015

Защо ще качите победителите на 1 август?Нали щяхте днеска да ги публикувате!?

От редакцията: Станало е оплитане с друга статия, в момента изготвяме крайния списък и до половин час ще ги има.

лоранда хитронскова , 10 . г.,

Публикувано на 31.07.2015

КОЙ ПОБЕДИ ? ( МНОГО СЕ НАДЯВАМ АЗ ) НО ТОЗИ ПЪТ МИ ОТГОВАЕТЕ МОЛЯ ВИ

От редакцията: Най-отгоре пише, моля прочети.

Филка Йовчева, 35 г.,

Публикувано на 31.07.2015

Защо Михаела Димитрова печели всички конкурси ? Това не е ли нагласено?
От редакцията: Това дете не печели всички конкурси. Но понякога едно дете печели повече от един конкурс, защото е трудно да игнорираме някое дете, само защото е печелило и друг конкурс. Въпреки това понякога решаваме да наградим друго дете, а не това, което например е много добро в рисуването и така би спечелило всички конкурси. Ние нямаме никакъв интерес да правим нагласени конкурси.

ivana , 12 г.,

Публикувано на 02.08.2015

da be samo vie taka kazvate 4e konkyrsite ne sa naglaseni kato pravire sait za deca ostavete na edin konkyrs 4rez komentarite deckata da opredelqt pobeditelq

ivona , 10 г.,

Публикувано на 02.08.2015

naistina mixaela dimitrova spe4eli i v konkyrsa s minionite i sega v tozi vie nali kazxte 4e ne vseki put trqbva da pobedat nai dobrite raboti a neinoto e daje tolko dulgo 4e gybih interes dokato go 4eteh a trqbva da e kuso s dobre podbrani dymi a ne da napiheh vsi4ko za koeto se setih

Александра Иванова, 11 г.,

Публикувано на 04.08.2015

до ивона:да бе много дълъг текст

Александра Стойчева , 10 г.,

Публикувано на 06.08.2015

САМО ДА КАЖА ЧЕ НЕЕЕЕ ЧЕСТНОО

Esin Alis, Emine г.,

Публикувано на 09.09.2015

Аз много искам да спечели виолета

Esin Alis, Emine г.,

Публикувано на 09.09.2015

Аз много ама много икам да спечели нещо а най много искам касет на виолета

558899 , 10 г.,

Публикувано на 09.10.2015

ti si strahotna

inna kostova, 12 г.,

Публикувано на 09.10.2015

виолета ти си моя идул и да спрат шоуто аэ винаги ще те помня като наи добрата актриса

inna kostova, 12 г.,

Публикувано на 10.10.2015

violeta ludmila ne vazno kakav si otvan a kakav si otvatre kakvo e vatresnoto ti as za da stanes uspesna певица и актриса трябва дълго обучение но вие успяхте да достигнете до нивото и то е че ви дават по телевиэията

inna kostova, 12 г.,

Публикувано на 10.10.2015

blagodara na produsentite i na violetta zastoto ako ne bahte vienamase da preodolea straha si

inna kostova, 12 г.,

Публикувано на 10.10.2015

bihte li mi kazali na koя data pak ще има състеэание

Бианка П., 11 г.,

Публикувано на 11.12.2015

До редакцията: Аз съм най-големят фен на Виолета .т.н. Тини бих желала да участвам в конкурса но как по точно?

От редакцията: Здравей, за съжаление конкурсът е приключил, пуснахме го малко след последния епизод на "Виолета", но в момента имаме друг конкурс, в който ще се радваме да се включиш.

valq bekqrova, 11 г.,

Публикувано на 28.12.2015

Може ли да ми пратите линкове на най новите конкурси!!! Предварително благодаря!!

Богомила Драмджиева, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Виолета е най- хубавия филм .Артистите са многи красиви . Виолета е много добро и талантливо момиче . Вдъхновена съм от този филм.

Ивана , ,

Публикувано на 19.12.2016

Аз сега започвам да гледам Виолета Виолета е страхотна красива мила умна талантлива Виолета ти си моята звезда Искам да дойдеш При мен и да станем приятелки Виолета ти си прекрасна много яко пееш и си страхотна Виолета ти си звезда яка номер 1 Брагодаря ти че те има Бьди жива и Здрава Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 20.12.2016

Виолета ти ме вдьхнови още от 1 минута искам да стана като Теб Виолетке ти си скьпа Талантлива и яка Обичам те До Редакцията Здравейте Може ли да ви попитам Нещо Леон Нали Беше Пьрво Приятел на Людмила И Приятелите и Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 24.12.2016

Весели празници на Всички Бьдете Живи Здрави весели усмихнати щастливи Изкарайте си страхотно с Здраве яка музика и Бог да ви пази Исус и Божията Майка също Весели празници

До редакцията , ,

Публикувано на 20.04.2017

Здравейте редакцията моля ви се направете нещо сериальт Виолета да се изльчи отново по Нова тв Благодаря

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град