новини детски

Начало | новини детски | Дядо Коледа и тази година очаква вашите писма на Az-deteto.bg

Дядо Коледа и тази година очаква вашите писма на Az-deteto.bg

Аз детето | 2017-12-08

Дядо Коледа и тази година очаква вашите писма на Az-deteto.bg

Нещо доста мрачно е станало навън: слънцето се крие доста често, сиви облаци пъплят по небето, дърветата са без листата си, а кучетата и котките гледат да се сврат на топло. Само самотните клонки на дърветата отвън ви гледат през прозореца сякаш нашепвайки: „Подготвихте ли се за зимата? В края на краищата дългоочакваният празник съвсем скоро ще дойде! Хайде, побързайте, чакаме ви да украсите дома си!“. Да, да, докато ти седиш и скучаеш, навсякъде по света кипи весела подготовка за коледните и новогодишни празници. Съвсем скоро отново ще натрупа бял пухкав сняг и ако се огледаш всъщност ще видиш веселите коледни украси, празничните светлини и красивите елхи, които са навсякъде около теб. Да не говорим, че и Дядо Коледа вече готви шейната и елените за дългоочакваната коледна нощ в която ще посети децата по света, за да им остави мечтания подарък.

Навярно и ти имаш съкровено желание за коледната нощ, нещо, което искаш да получиш. Но как добрият старец ще узнае за него, за да могат джуджетата да го изработят? Естествено можеш да кажеш на родителите си, но... Ако просто напишеш писмо на Дядо Коледа няма ли да е по-хубаво. И да му разкажеш за мечтания си подарък! Определено ще е по-хубаво!

Не губи време, напиши своето писмо още сега! Не го оставяй за последния момент, за да не затрудниш добрия старец и за да може да изработи подаръка ти по възможно най-добрия начин. Знаеш ли колко много деца има по света и той трябва да прочете всяко едно писмо. Да не говорим от колко места получава писма: по пощата, от вълшебните гълъби, които му носят писма (да наистина има такива), от учителките в детските градини и училищата и откъде ли още не... Също така и от нашата виртуална пощенска кутия. Да, тя вече е отворена и очаква твоето писмо, което ние веднага ще предадем на добрия старец. Така че какво чакаш, изпрати го още сега!

И помни – искрените желания винаги се сбъдват!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град