новини детски

Начало | новини детски | Единственото официално „Майнкрафт“ списание вече и на български език

Единственото официално „Майнкрафт“ списание вече и на български език

Аз детето | 2017-08-17

Единственото официално „Майнкрафт“ списание вече и на български език

Фенове на „Майнкрафт“ – всички вие, които можете с часове да местите блокчета, за да строите най-обикновени стени или пък величествени замъци и красиви библиотеки, докато си набавяте храна и се борите с паяци, зомбита и крийпъри. Вие, които давате воля на въображението си и то ви се отплаща с невероятни постройки, които светът не е виждал. Имаме една наистина вълнуваща новина за вас. Не, за съжаление не е нова и много подобрена версия на „Майнкрафт“... все още... Но е нещо също толкова хубаво и интересно!

Благодарение на издателство „Егмонт“ и вие ще можете да разгърнете страниците на единственото по рода си официално „Майнкрафт“ списание. Разгръщайки страниците му на всеки два месеца ще откриете интересни съвети за играта, както и тайни, които досега не сте подозирали. Ще четете вълнуващи истории от топиграчи и ще се насладите на още много изненади. Списанието се разработва съвместно с „Mojang“, и е насочено специално към наброяващата 55 милиона души общност от играчи по света. Първото издание включва избрани строежи, създадени от потребителите в играта, и отвежда почитателите на „Майнкрафт“ зад кулисите, където ще имат шанса да надникнат в офиса на „Mojang“ в Стокхолм. А за онези, които искат да станат по-добри строители – първото издание съдържа и 14 страници с насоки и съвети, както и разгърнати строежи, с обяснения стъпка по стъпка, които ще помогнат на читателите да подобрят представянето си в играта и да усъвършенстват строителните си умения.

Всички съвети в списанието са представени чрез четирима смели приключенци, създадени от програмистите на играта специално за формата. Спаркс, Беър, Скаут и Монти също така участват и в официалната рубрика за комикси, създадена съвместно с най-добрите играчи. Това е списанието за „Майнкрафт“, което всички очакват с нетърпение! Търсете го във вестникарските будки и книжарници от 28-ми август.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град