Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Екшън по улиците на Аграба и пищна екзотика в новия трейлър на „Аладин“

Екшън по улиците на Аграба и пищна екзотика в новия трейлър на „Аладин“

Аз детето | 2019-03-12

Екшън по улиците на Аграба и пищна екзотика в новия трейлър на „Аладин“

Новият трейлър от дългоочакваната продукция „Аладин“ повдига още завесата към мащабите на проекта. Много екшън в стила на Гай Ричи из улиците на приказния град Аграба, пищни дворцови празненства и улични шествия, както и още кадри от Пещерата на чудесата потапят зрителя в екзотичната приказка за очарователния крадец. Специален фокус в трейлъра е поставен върху зараждащото се приятелство между Аладин и цапнатия в устата Джин. В свои интервюта Уил Смит говори за работата си по ролята на нестандартния дух от лампата и споделя, че започва да се чувства уверен, че създава образа като „почит към Робин Уилямс, но музикално различен“. За своя „хип-хоп“ Джин Уил Смит черпи вдъхновение и от ролите си в Денят на независимостта и сериала Принцът от Бел Еър. Новите кадри от филма разкриват допълнителни детайли и за злодея Джафар, който стои в основата на тази епична история за любов, приключения, предателство и коварство.

Един от възловите елементи на оригиналната Дисни анимация Аладин безспорно са хитовите песни „A Whole New World“ и „A Friend Like Me“. Новият трейлър ни потапя именно в музикалната магия на филма с новото звучене на класиките, донесли „Оскар“ за оригинална музика на автора си Алън Менкин. Към филмовия саундтрак ще бъдат добавени и две нови песни, които тепърва предстои да чуем – соло на Жасмин в стила на хитовете на британската поп икона Адел и дует на Аладин и принцесата.

Аладин е поредната анимирана класика, която Дисни съживява с пълнометражен филм. Той се нарежда до превърналите се в кинохитове нови версии на Пепеляшка, Книга за джунглата, Красавицата и Звяра. През 2019-та предстои да излязат още игралните версии на „Дъмбо“ и „Цар Лъв“. За визията на лентата режисьорът Гай Ричи черпи вдъхновение от Близкия изток, Индия и дори Китай, както и от автентичните приказки от сборника „Хиляда и една нощи“, част от който е и историята за Аладин и вълшебната лампа.

Желанията се сбъдват на 24 май, когато „Аладин“ разтърква вълшебната лампа в киносалоните на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град