новини детски

Начало | новини детски | Емил Конрад разкрива тайни за себе си в новата си книга

Емил Конрад разкрива тайни за себе си в новата си книга

Аз детето | 2019-03-13

Емил Конрад разкрива тайни за себе си в новата си книга

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва 17-годишен. Набира голяма популярност няколко години по-късно, а днес разполага с над 400 000 абоната в YouTube. Първата му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ се превръща в книгоиздателското събитие на 2015 година и заема първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра. Емил е автор и на книгите „#Сподели“, „Изкуството да бъдеш мързелив“ и „Книгата на Силвето“.

Сега към изданията му се добавя и заглавието „Иронията на живота ми“. Това ще е петият издателски проект на влогъра. Книгата е честен и болезнен разказ за живота му, в който той споделя истината за това, което чувства и мисли, с надеждата неговата история да промени нечия чужда. В „Иронията на живота ми“ Емил говори открито за своите родители, детството си и осиновяването, за трудния си тийнейджърски период, любовта, приятелството и депресията. Разказва как започва всичко за него в YouTube, както и какво е да „работиш“ влогър.

„Иронията на живота ми“ е биографична книга, без да бъде биография, казва авторът ѝ и допълва: „Пиша това, за да разкажа историята си такава, каквато я изживявам аз“. Но и да вдъхне надежда, че мечтите се сбъдват: „Бъдете креативни, изграждайте характера си, ценете хората около себе си, изживявайте моментите и емоциите си, мислете за нещата, които искате да направите, имайте приоритети. Останалото ще се случи, дори и да не искате“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град