Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Гъбчовците!“ се завръщат на малкия екран

„Гъбчовците!“ се завръщат на малкия екран

Аз детето | 2021-02-03

„Гъбчовците!“ се завръщат на малкия екран

В новите епизоди на „Гъбчовците!“ зрителите ще имат възможност да разберат повече за щастливия свят на малкия Сет. Следващите приключения на забавния герой и приятелите му ще започнат на 8 февруари по Cartoon Network.

В магическия мегаполис Гъбкодол винаги има възможност за игра и учене. Роденият там главен герой, 10-годишният Сет, е любопитен към света и обича да открива. Този път той ще иска да разбере повече за историята на града, в който живее. Според него уроците в училище не са достатъчни, затова решава да организира археологическо пътуване с приятелите си. Той също ще се опита да си намери и истинска работа. За целта ще се превърне в динозавър – но трансформацията ще предизвика повече проблеми, отколкото някой е очаквал.

В друг епизод майката на Сет, д-р Нанси, му забранява да се приближава до дълбок и опасен кладенец. Прилежният ученик обаче ще иска да го разгледа по-отблизо въпреки предупреждението. Малката лъжа ще се превърне в огромна дилема, когато Паскал заседне в кладенеца. Жителите на Гъбкодол ще си помислят, че момчето е мистериозно чудовище и ще последват забавни случки. Това не е краят на приключенията за любимите герои. Един ден Сет решава да напише пиеса за значението на устната хигиена. Като дори убеждава Паскал да стане неин режисьор. Гледайте и вижте какво ще се случи!

Началото на новите епизоди от поредицата „Гъбчовците!“ ще бъде на 8 февруари и ще продължат всеки делник от 14:00 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град