Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Гръмотевичните котки се завръщат в нова поредица

Гръмотевичните котки се завръщат в нова поредица

Аз детето | 2020-05-05

Гръмотевичните котки се завръщат в нова поредица

Отново дойде време да чуем тътена! Познатите герои се завръщат в новата екшън-комедийна поредица „Гръмотевичните котки: Тътен“, която започва от 11 май по Cartoon Network.

Тя остава вярна на оригиналната идея. Лайън-О и Гръмотевичните котки – Тигра, Пантро, Читара, Уайли-Кат и Уайли-Кит – едва успяват да избягат от внезапното унищожение на техния роден свят, Гръмотевия. След това се разбиват на мистериозната и екзотична планета, наречена Третата Земя.

Лайън-О е назначен за лидер на Гръмотевичните котки и ръководи екипа, докато заедно всички се опитват да превърнат тази странна планета в свой дом. Междувременно множество от причудливи създания и злодеи застават на пътя им, включително злият Мум-Ра. Той е нечестивият владетел на Третата Земя и няма да позволи нищо, включително Гръмотевичните котки, да спре тираничното му царуване над планетата.

Поредицата е изпълнена с много екшън и остроумна комедия. Тя може да се похвали със свежи, жизнени персонажи и динамичен сюжет, който обещава да зарадва феновете на тези емблематични герои. Но заедно с това и да въведе едно изцяло ново поколение в света им.

Продуценти са Виктор Кортрайт (Pickle and Peanut) и Марли Халперн-Грейзър (Right Now Kapow). А Сам Реджистър (Малки титани: в готовност!) е главен продуцент.

„Гръмотевичните котки: Тътен“ стартира на 11 май и продължава всеки ден от 18.15 ч. по Cartoon Network. Не пропускайте да видите какви весели приключения ще изживеят този път.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град