интересно

Начало | интересно | Интересни костюми ала „Наследниците“ за последния момент

Интересни костюми ала „Наследниците“ за последния момент

Аз детето | 2017-10-30

Интересни костюми ала „Наследниците“ за последния момент

Канени сте на парти за Хелоуин, но чак сега се сещате, че то беше с костюми. Та нали в това се състои цялата работа за Хелоуин, ако няма костюми – то няма смисъл и от това парти. Пък и всички останали ще бъдат нагласени и просто не върви вие да отидете без. В магазините вече всички са изкупени или ако не са то някак си традиционните вещици, вампири, зомбита и какви ли не други чудовища просто не ви допадат... Не се притеснявайте, на нас също не са ни по вкуса, но пък имаме за вас няколко интересни предложения за последния момент, които не се продават у нас и затова са не само интересни, но и оригинални. Да, възможно е да трябва да си купите някоя и друга блуза или дънки, но пък хубавото е, че ще можете да ги носите и след това, а вампирската пелерина... няма какво да я правите повече. Да не говорим, че всеки ще познае кой точно сте и ще се укорява защо не се е сетил за този костюм преди вас. Все пак „Наследниците“ са любим филм на почти всички, нали? А и какво по-хелоуинско може да има от костюм на едно от децата на най-лошите приказни герои.

Няма как да не започнем първо с Иви – дъщерята на Злата кралица, защото тя ни е любимка. Макар Мал да е предводител на групата, Иви за нас е най-умната и готина от всички. Да не говорим, че има толкова интересен и оригинален стил, че всеки би ахнал като ви види. Да се облечете като Иви далеч не е толкова трудно, но пък е така красиво. Както знаете Иви е модното гуру на „Наследниците“ затова не се съмнявайте, че ако се облечете като нея ще привлечете вниманието на всички и няма да е нещо неподходящо.

Първото, което трябва да имате предвид, е че цветовете на дрехите трябва да са синьо и черно – други не са позволени ако искате да сте като Иви. Затова намерете черен панталон или още по-хубаво черни дънки или джинси. Ако са такива, които са леко накъсани ще е още по-хубаво. Тях трябва да комбинирате със синя блуза. Може да е тениска, а може и да има дантела по ръба, която малко прилича на рокля. Каквато и да намерите ще се получи идеално. Знаете, че Иви никога не ходи в Острова на изгубените без своята синя кожена пелерина. Разбира се такава е била направена само за филма и у нас не сме я виждали, но ако я замените с дънково яке или елек ефектът ще е същият. Ако намерите такъв с мъниста или някакви метални украшения по него ще е още по-хубаво. Комбинирайте това с едни черни зимни боти и сте готови. Не забравяйте и аксесоарите – те са много ценни за Иви. Червено сърце за колие или гривна и някоя малка стилна червена чанта ще паснат идеално. Ние намерихме чанта като ябълка, но вие можете да вземете която и да е, стига да е червена. Ако пък не обичате чанти едно малко огледало ще е идеално... Нали знаете, Иви, майка ѝ, огледалото...

Естествено следващата в списъка за костюм в последния момент в стила на „Наследниците“ няма как да не е Мал. Тези, които не харесват стила на Иви чак толкова със сигурност харесват този на Мал, който не е по-малко оригинален. Най-важното в него отново е цветът, който е лилаво, лилаво и лилаво. Лилаво във всякакъв нюанс, какъвто ви харесва и намерите. Лилави джинси са най-подходящото с което да започнете. За съжаление тук отново горната дреха е със специален дизайн само за филма. Въпреки това можете да вземете лилаво яке или пък суитшърт и пак ще свърши работа. И да, наистина казваме, че всичко при Мал е лилаво, но едно черно кожено яке също много ще подхожда. Прибавете към това лилава блуза, ако пък и леко блести ще е идеално с лилави боти или просто малко по-големи обувки от велур, както и черни ръкавици без пръсти и сте почти готови. Колие или гривна от метал без много украшения и вече наистина приличате на неотразимата Мал.

Естествено не сме забравили и за момчетата, вие също харесвате филмите от тази поредица, нали? Какво ще кажете тогава да се издокарате като Джей. Никак не е трудно. Стилът на синът на Джафар е лека смесица между пънк и спортен, така че ще е идеален за вас. Ще ви трябват дънки, може и тези, с които обикновено си ходите. Високи черни ботуши, дори и гумени ще свършат работа за един костюм. Червена зимна шапка, червено яке или пък червено дънково елече, видяхме, че се намират такива и жълта тениска и сте готови. Вижте се – истински Джей сте станали!

Тук нямаше как да не включим и приц Бен. Да, знаем, че другият от групата е Карлос, но неговият стил на обличане е доста уникален и за съжаление не намерихме подходящите дрехи по магазините за него. Затова пък принц Бен е идеален. Кой не иска да е принц... Още повече, че във втората част на филма той донякъде успя да се научи как да се впише в обстановката на Острова на изгубените, а облеклото му беше наистина готино. Затова ако не харесвате Джей – опитайте да сте като принца. Семпъл, но елегантен и в същото време наистина оригинален. За целта ще ви трябват синя зимна шапка, тъмна или светла, синьо яке, по възможност върху него е хубаво да има някакви капси или метални детайли. Черни дънки, жълт пуловер, но не яркожълт разбира се, черни ръкавици без пръсти и най-обикновени черни или сини маратонки или пък кецове и сте готови. Истински елегантен и в същото време малко „лош“ принц!



Коментари
6 коментара

лидия лесова лесова, 43 г.,

Публикувано на 12.12.2017

от къде да намеря такава чанта на ябълка като на Иви

От редакцията: Ние я намерихме съвсем случайно в един малък магазин за кожени раници и чанти, в София, в Люлин. Така че сигурни сме, че и при Вас трябва да има такава някъде. :-)

мони димитрова, 10 г.,

Публикувано на 02.01.2018

къде да намера костюма на мал щом съм в българия

Пресиян Иванов , 14 г.,

Публикувано на 11.04.2018

А аз искам да си взема същия костюм като на Джей но незнам от къде. Ако някой знае да пише

ВЕНИ Бориславова, 9 г.,

Публикувано на 16.05.2018

Здравеити хора радвамсе да ви видя

Станимира Личева, Герга г.,

Публикувано на 13.09.2018

Обичам наследниците 2

Станимира Личева, Герга г.,

Публикувано на 14.09.2018

Много ви обичам особедно Иви и. Мал

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град