Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Историята на Хан Соло се разкрива в първия трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни“

Историята на Хан Соло се разкрива в първия трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни“

Аз детето | 2018-02-05

Историята на Хан Соло се разкрива в първия трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни“

Този май сте поканени да се качите на борда на Хилядолетния сокол и да се отправите на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата „Междузвездни войни“.

Първият трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни“ ни въвежда в атмосферата на филма, в която, въпреки че откриваме много от познатите елементи на междузвездната сага, притежава своя собствена уникалност и неповторимост, и едновременно с това ни запознава с главните действащи лица в историята.

„Соло: История от Междузвездни войни“ ще влети в киносалоните на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 25 май 2018 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град