интересно

Начало | интересно | Как да носиш пижама цял ден: новата модна мания на известните

Как да носиш пижама цял ден: новата модна мания на известните

Аз детето | 2018-01-24

Как да носиш пижама цял ден: новата модна мания на известните

Напоследък забелязваме нещо много интересно: известни певци, актьори и така нататък носят пижами! Ще си кажете, че в това няма нищо интересно, всеки спи с пижама или тениска или нещо по-удобно и определено не с дрехите, които излиза навън. Само че известните носят пижамите си именно навън. Чак сега те са открили нещото, което децата знаят от векове – да носиш пижама през деня е сигурен начин да се забавляваш и да се чувстваш комфортно. Това най-накрая са открили звезди като Селена Гомез, Ел Фанинг, Райън Гослинг и Кендъл Дженър и няма да повярвате, но след като са забелязани да носят спално бельо навън това изведнъж се превръща в мода.

Смятаме, че това не е никак честно, защото, когато ние искахме да ходим с пижама на училище ни казваха, че не е възпитано и че не е хубаво, пък сега било и мода... Въпреки че сме им малко ядосани, пак можем да се посмеем на звездите и техните пижами.

Първият който ще попадне под нашия прицел е известният актьор Райън Гослинг. Прическата му изглежда твърде издокарана и не прилича да се е събудил ей сега, но въпреки това няма как да не отречете, че е с пижама. Добре де, ако трябва да сме честни белите панталони доста ни харесват, но горнището си е чиста пижама. Много прилича на тази, която сме виждали да носят бащите по филмите. Чудим се как така Гослинг е решил да облече точно това и не се ли е погледнал в огледалото преди да излезе. Но пък кой знае, може просто да е нямал време да намери подходящата блуза или да е забравил докато бърза да излезе.

Ако си мислите, че това са най-стилните дрехи за спане то само вижте Зендая. Пижама на райета и обувки с токчета, какво по-стилно от това. Сега не ни казвайте, че това не е спално бельо, защото ние сме убедени че е. Цветовете, материята и малкото джобче отпред, такъв дизайн имат само пижамите. Но пък не можем да отречем, че на Зендая доста ѝ отива, а и изглежда много по-удобно от доста от роклите, които носят останалите звезди на лъскавите събития.

Ако някога сте се чудили какъв цвят е пижамата на Селена Гомез сега е моментът да разберете. Искрящо и много наситенорозово. Всъщност ако трябва да сме честни Селена много добре знае, че това е пижама. Тя я е облякла за едно специално събитие с благотворителна цел. То се провежда всяка година и всяка година има различен дрескод (това е определен начин по който трябва да си облечен за определено събитие). Тази година дрескодът е бил „пижама“ и много звезди, които били поканени се отказали от това, защото не искали да ги виждат облечени без лъскавите им рокли и костюми. Селена обаче приела без никакви притеснения и решила, че ще е много забавно. А пък ние определено харесваме пижамата ѝ. Стилна е и определено става за навън.

Сега вече знаете, ако някога решите да облечете пижама, а родителите ви кажат, че не може вие имате с какво да им отвърнете: щом Селена и Райън могат и аз мога, а пък и е модерно! Разбира се очакваме и вашите коментари по темата: намирате ли го за модерно или е просто смешно и дали това въобще са пижами или нещо сме се заблудили. Пишете ни в коментарите!

Снимки: pixabay.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град