покани

Начало | покани | Кино за родители и игри за деца всяка събота в Дома на киното

Кино за родители и игри за деца всяка събота в Дома на киното

Аз детето | 2017-11-28

Кино за родители и игри за деца всяка събота в Дома на киното

„Кино за родители, игри за деца“ е новата инициатива на Дома на киното, която предлага на родителите да гледат филм в уютната зала на киното и в същото време – да са спокойни, че децата им са в сигурните ръце на професионалните аниматори, които ще ги забавляват, докато трае прожекцията.

Аниматорите ще се грижат за доброто им настроение и ще стимулират развитието на децата с разнообразни групови игри и креативни занимания, докато родителите са в кинозалата. „Кино за родители, игри за деца“ започва от 3 декември и ще се провежда всяка събота и неделя от 16:00 часа. Заниманието за едно дете е на цена от 3 лева, която се заплаща на касата на киното при закупуване на билет за съответната прожекция. Игрите са подходящи за деца от 3 до 12 години.

На 3 декември (неделя) инициативата стартира с прожекция на филма „Да обичаш Винсент“ – филм, посветен на живота на Винсент ван Гог, в който 62 000 рисунки оживяват на екрана в първия в историята на киното пълнометражен филм, осъществен чрез анимиране на картини, при това с маслени бои.

На 9 и 10 декември предстоят прожекции в рамките на Седмицата на канадското кино, а през почивните дни на 16 и 17 декември зрителите ще могат да гледат „Театър в киното“ с невероятните „Бурята“ и „Ромео и Жулиета“ на Кралския Шекспиров театър, който облича пиесите в нов образ, използвайки най-новите технологии във визуалните ефекти.

Подробности за филмите през следващите седмици ще намерите в програмата на Дома на киното. За актуална информация и възможни промени в предварителната програма – следете сайта на Дома на киното.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град