Конкурсът на Забавното лятно четене 2012

Начало  ›  Конкурсът на Забавното лятно четене 2012

Конкурсът на Забавното лятно четене 2012

30.06.2012

Деца, здравейте! Както знаете, "Забавното лятно четене" 2012 вече започна. Но ако някой чете или вече е прочел една книга, е приятно и дори необходимо да сподели впечатления от прочетеното. Дали му е харесала книгата, кое най-много му харесва в нея, или пък защо не му е харесала, защо не е можал да я дочете до края.

За най-интересните коментари ще има награди от издателство „ИнфоДАР“, които ще обявим и раздадем през септември, в края на лятото на 2012 г.

Споделянето на прочетеното е необходимо, а може да бъде и забавно. Освен с вашите лични приятели, сега вече можете да коментирате и да споделяте впечатления от книгите за лятото на линка по-долу:

Заповядайте! Коментарите за книгите, както и тези към другите неща в Az-deteto.bg, ще бъдат преглеждани от редактор и едва след това публикувани. Това се налага, защото ние строго спазваме правилата за безопасност на децата в интернет.
Коментирайте книгите на воля, надяваме се да бъде забавно за вас, защото за нас едно от най-интересните неща в Az-deteto.bg са коментарите, написани от деца.