Лятната читалня на открито Библиотека в парка – да се срещнем в Градската градина организират в Пловдив

Начало  ›  Лятната читалня на открито Библиотека в парка – да се срещнем в Градската градина организират в Пловдив

Лятната читалня на открито Библиотека в парка – да се срещнем в Градската градина организират в Пловдив

30.06.2013

За втора поредна година в Пловдив ще се състои Лятна читалня на открито "Библиотека в парка - да се срещнем в Градската градина". Всички, които искат да почетат книжки на открито, сред природата, може да отидат в Цар Симеоновата градина от 10 до 12 часа през месец юли в дните 4, 11, 18 и 25 – всеки четвъртък.

Местен център за работа с доброволци (част от НАРД) към Детски отдел на РНБ "Иван Вазов" отново ще посрещне всички малки читатели с много игри, забавления и изненади. Идеите за забавленията, които ви очакват, организаторите са открили в книгите и нямт търпение да ги споделят с децата. Пет издателства – "Просвета", "Клевър бук", "Фют", "Хермес", "Егмонт България" застават зад инициативата Лятна библиотека. Издателствата са дарили книги и много награди за всички деца, обичащи четенето.

Организаторите ви приканват и вие да споделите поовехтелите си детски книжки с по-малките пловдивчанчета, които ще присъстват, за да им се порадват. Не се колебайте, а посетете Лятна читалня на открито, за да се забавлявате със своите приятелчета, да научите нови интересни неща, както и разбира се, да спечелите много награди!

Едно важно уточнение: ако вали, срещата остава, но в читалните на детски отдел!