Поканете веселото настроение вкъщи с новата книжка на Радостина Николова „Моите красиви рога“

Начало  ›  Поканете веселото настроение вкъщи с новата книжка на Радостина Николова „Моите красиви рога“

Поканете веселото настроение вкъщи с новата книжка на Радостина Николова „Моите красиви рога“

16.11.2016

Този ноември към семейството на мотовете на Ради Николова се присъединява един нов приятел. Името му е Вундаба и за разлика от другите елени си има само един рог. Това обаче ни най-малко не го притеснява, защото „всеки е различен и точно това го прави уникален“.

Той говори малко по-префърцунено от необходимото, вярва в съдбата повече, отколкото на интуицията си, и се привързва прекалено бързо. Той е очарователен, като дете, което тепърва усвоява трудните уроци на живота. Той ще ви разведе из хубавия си дом, където расте най-вкусната деликатесна трева, а след дъжд блещука локва, в която може да се оглеждаш с дни. Ще ви запознае с компанията си, която включва мълчалива калинка и една уплашена лястовичка със смело сърце. Но какво ли ще се случи, когато крехкият му свят се пропука... Ще намери ли сили да повярва, че всяко нещо в живота – и сладко, и горчиво – винаги се случва с цел?

Надникнете в деликатния му свят, посмейте се и поплачете с него и повярвайте, че колкото и непосилно да изглежда понякога, всяко нещо в живота се случва с цел, и рано или късно „всичко си идва на мястото“. Търсете новата книжка на Ради Николова „Моите красиви рога“ по книжарниците от 12-ти ноември.

Това обаче не е всичко. Ради ви е приготвила и още няколко изненади. Първата от тях е да се сдобиете с екземпляр от книжката, докато е още топла-топла и ей сега излязла от печатницата. Единственото, което трябва да направите е да качите снимка с книжка, рисунка или чаша на мотовете на страницата им във Фейсбук, с текст: „Искам книгата #МоитеКрасивиРога“. Ради ще събира всички снимки, които ѝ изпращате и на 7-ми ноември ще изтегли 10-има късметлии.

Ако искате да разберете и повече за самата книжка, можете да отидете заедно с мама, татко, баба, дядо, чичо, леля на 12-ти ноември от 17 ч. в литературен клуб „Перото“ – НДК на чаша чай и сладки приказки.

Знаете ли, че „Моите красиви рога“ е много по-специална отколкото си мислите, защото средства отпродажбата на всяка бройка, ще се отделят за български семейства в нужда в подкрепа на кампанията на „Holiday Heroes“.

Вече изгаряме от желание да притежаваме „Моите красиви рога“, а вие?