покани

Начало | покани | Коледа наближава! Пищната елха на София ще грейне утре със специална празнична програма!

Коледа наближава! Пищната елха на София ще грейне утре със специална празнична програма!

Аз детето | 2017-11-30

Коледа наближава! Пищната елха на София ще грейне утре със специална празнична програма!

Във връзка с неблагоприятната метеорологична обстановка се отменя празничната музикално-танцова програма, запалването на светлините на Коледната елха на град София и заря, които трябваше да се реализират днес в парка пред Националния дворец на културата.   Допълнително ще уведомим столичани и гостите на града ни за новата дата и часове за провеждане на събитието.

* * *

Софиянци и гостите на града усещат, че Коледа идва не когато навън завали сняг, дори и не когато магазините се изпълнят с коледни украси и вкусни лакомства. Коледа в София идва, когато се запалят и светлините на огромната и красива коледна елха в центъра на града. При това събитието е супер специално и много весело. Тази година ще има концерт, коледен ретро трамвай и куп изненади за деца и възрастни. Така че ако утре (1-ви декември) сте тук не пропускайте пищното събитие.

То ще започне точно в 17:30 часа на площада пред Националния дворец на културата (от страната на ул. „Фритьоф Нансен“ и Билетния център). Ще бъде весело и пълно с коледно настроение осигурено от участието на вокалните групи „Бон-Бон“ и „ЛаТиДа“, както и Никол Паласчева – носителка на трета награда от тазгодишното издание на международния музикален конкурс „Сан Ремо Джуниър“. В програмата ще вземат участие още и вокална група към Столичен център за работа с деца „Бели Брези“, солисти от Артцентър „Стринджендо“, експериментална театрална студия „Игра“ към Дом на културата „Средец“, вокална група „Чудните калинки“ към ІІ СУ „Акад. Емилиян Станев“, фолклорна формация към 144 СУ „Народни будители“, вокална група „Сладки пуканки – мъничета“ към Националния дворец на децата.

Ще има песни, танци и много весело настроение, а точно в 19 часа ще има и празнични фойерверки с които ще бъдат запалени и светлините на огромната елха. Ще бъде наистина красиво, а през цялото това време всеки ще може да се повози и на ретро трамвай, който ще се движи двупосочно по маршрут: пл. „Възраждане“ – бул. „Христо Ботев“ – „Петте кьошета“ – НДК – пазар „Иван Вазов“. Една приятна разходка из центъра на града, както са го правили едно време!

Зашеметихте ли се вече? Ние определено ще присъстваме, така че очакваме и вас!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град