Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Коледа през септември: чуйте красивите песни от „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“

Коледа през септември: чуйте красивите песни от „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“

Аз детето | 2017-09-25

Коледа през септември: чуйте красивите песни от „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“

Вярно, че още е септември и есента едва дойде, но нас коледното настроение вече ни е обхванало с пълна сила. Този път дори изпреварихме магазините, които започват да продават коледни украси и лакомства отрано. Но затова си има и един много специален повод и колкото и странно да звучи това не е идването на Дядо Коледа, нито някакъв дългоочакван подарък под елхата. Този път за цялата тази странна работа е виновен един симпатичен снежен човек на име Олаф. Тази зима Дисни представя „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“ – изцяло нов 21-минутен късометражен филм, който връща на екран голяма част от любимите на цял свят герои, които видяхме за първи път в „Замръзналото кралство“.

В „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“, който съдържа четири нови оригинални песни, Олаф и Свен се отправят на весело приключение, за да открият и покажат на Елза и Анна най-добрите празнични традиции. В първия зимен сезон, след като вратите на Замръзналото кралство са отново отворени, Елза и Анна стават домакини на празненство, на което са поканени всички от Арендел. Когато хората от града неочаквано си тръгват по-рано, за да се насладят на своите собствени празнични обичаи, двете сестри осъзнават, че си нямат своя семейна традиция. Така Олаф тръгва да претърсва кралството за най-добрите обичаи, за да спаси първата Коледа на своите приятели.

Нямате търпение да видите историята, нали? Ние също и от Дисни много добре знаят това. Поради тази причина специално за всички фенове, те публикуваха онлайн откъси от песните „When We’re Together“ на Идина Мензел, „Ring in the Season“ на Кристен Бел и „That Time of Year“ на Джош Гад за предстоящия филм, които няма как да не предизвикат коледно настроение през септември и да не ни накарат да чакаме с още по-голямо въодушевление късометражния филм.

Филмът ще може да бъде видян на голям екран единствено пред най-новата анимация на Дисни и Пиксар „Тайната на Коко“, който тръгва по кината на 24 ноември 2017 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град