Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Модерно семейство в олимпийски кадри на „Феноменалните 2“

Модерно семейство в олимпийски кадри на „Феноменалните 2“

Аз детето | 2018-02-16

Модерно семейство в олимпийски кадри на „Феноменалните 2“

Феноменалното семейство на Боб Пар се завръща в кината на 2D и 3D на 15 юни. След като първите кадри от второто приключение на супергероите, които покориха света през 2004 г., поставиха рекорд за най-гледан трейлър на анимация за всички времена, дойде време да видим повече за любимите ни герои в специална реклама, която дебютира по време на Олимпийските игри в Южна Корея.

Новите кадри от „Феноменалните 2“ разкриват, че този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Еластина, докато Боб трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата. Запознаваме се с мистериозния бизнесмен Уинстън Дийвър, който заявява желанието си да възроди героичния статут на семейството, въпреки че супергеройството е все още в нелегалност. Изглежда обаче, че Дийвър проявява повече интерес към госпожа Феноменална, отколкото към нейния съпруг. И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му. Задача, която Боб приема доста неохотно.

Докато Еластина хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, въпреки че всички са феноменални.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град