зоокът

Начало | зоокът | Мостик – котаракът, който стана главен майстор на строеж

Мостик – котаракът, който стана главен майстор на строеж

Аз детето | 2017-09-07

Мостик – котаракът, който стана главен майстор на строеж

Риж котарак успя да си проправи път в доста конкурентен бизнес като строителството. Очарователното животинче се казва Мостик и „помага“ в изграждането на Кримския мост, съобщават от dariknews.bg

Един ден котаракът се появил измръзнал и гладен на строежа. Охраната го приютила и го нахранила хубаво с каквото имат за обяд: малко шунка, кашкавал и филийка хляб. Рижият котарак бил толкова щастлив от добрината, че се отблагодарил с най-доброто на което е способен: много мъркане и галене! Хората толкова го харесали, че решили да го задържат. Дори го изкъпали и макар, че не му било особено приятно решил, че е за добро и изтърпял и къпането. От своя страна хората видели, че той е истински красавец. Само след няколко дни престои на строежа Мостик вече се чувствал като у дома си и получил името си. Обикалял смело из целия строеж, мъркал на работниците и наблюдавал как върви цялата работа. Неусетно Мостик се превърнал в талисман на екипа и дори го провъзгласили за почетен строителен майстор.

Днес – няколко дни след цялата история – рижият котарак си има собствени емоджита в много социални мрежи и приложения, неговата история обикаля интернет със скоростта на светлината, а работниците казват, че след като приключат с този строеж ще си го вземат и на следващия, защото той е талисманът на цялата им фирма. Собственикът дори обмисля Мостик да е новото им лого!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град