игри в дома

Начало | игри в дома | Музеят става забавно място с интересна игра

Музеят става забавно място с интересна игра

Аз детето | 2017-12-28

Музеят става забавно място с интересна игра

Музеите са хубави, но често и много скучни места, защото има експонати, които обикновено не ни дават да пипаме или не се движат. Но днес няма да говорим изобщо за тези музеи. Днес ще ви покажем една много интересна и най-вече забавна игра, с която можете да се забавлявате, когато навън е тъмно или студено. Просто поканете приятели у дома и им покажете колко е хубава. Освен това в нея можете да включите и всички възрастни, които са настроени за малко игра с вас. Голям купон ще настане. Дори няма да усетите кога е дошло времето за лягане или пък че не сте били навън. Играта е толкова подвижна и същевременно толкова забавна, че сме сигурни, че ще ви хареса още първия път, когато я опитате. Освен това тя развива и въображението, а както знаем, въображението е много важно нещо, без него животът е доста по-труден, както също и ученето.

Само знайте, че за да се получи играта ви трябват поне четирима човека. Един от вас трябва да е музейният гид, а друг този, който ще бъде развеждан из музея. Останалите ще са експонатите, но не се притеснявайте, вие няма да сте някакви скучни статуи. След като сте определили това, играта може да започне. Гидът и „разглеждачът“ трябва да излязат от стаята музей. През това време статуите трябва да се подредят и да се превърнат в музейни експонати. Тоест трябва да заемете различни и интересни пози, като истински статуи. Това трябва да стане докато гидът е извън стаята и брои до 20. След като влезе, не бива да мърдате. Гидът трябва да развежда своя човек из „музея“, да му показва статуите и да си измисля разни истории за тях.

Ето тук е нужно голямото въображение, защото е най-добре да са забавни, за да е забавна и играта. Разбира се статуите нямат право да се смеят или да мърдат, докато те са в „музея“. Ако някой направи това – изгаря. След като свърши обиколката, гидът и туристът излизат за още едно преброяване до 20, а статуите заемат нови пози. След това всичко се повтаря, но с нови истории. Играта продължава така, докато не остане само една статуя, която става и победител. След това ако искате да продължите, победителят става турист и играта започва отначало.

Приятна музейна вечер от нас! ;-)



Коментари
6 коментара

evgeniq kendetova, 9 г.,

Публикувано на 27.11.2014

mn krasivi

qnko kenderov, 8 г.,

Публикувано на 27.11.2014

mn krasivo myzeq s tova

stoqn velinovv, 6 г.,

Публикувано на 28.11.2014

mn krasivi myzeq stava

Атанасия Грошева, 13 г.,

Публикувано на 28.11.2014

лол!!! супер якооо

рая стефанова, 11 г.,

Публикувано на 01.02.2015

много готина игра

stefan petrov, 7 г.,

Публикувано на 09.04.2015

mn e qko

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град