конкурси

Начало | конкурси | На въпроса отговори и детската книга „Дървото  на желанията“от Уилям Фокнър спечели!

На въпроса отговори и детската книга „Дървото  на желанията“от Уилям Фокнър спечели!

Аз детето | 2021-02-09

На въпроса отговори и детската книга „Дървото  на желанията“от Уилям Фокнър спечели!

Знаете ли кой е Уилям Фокнър? А помните ли нещо свързано с рождения си ден? Нещо невероятно или пък нещо съвсем обикновено, което ви се е случило тогава, но винаги ще остане в спомените ви? На пръв поглед тези два въпроса, които ви задаваме нямат нищо общо, но изобщо не е така! И двата са свързани с единствената по рода си детска книга на писателя Уилям Фокнър „Дървото на желанията“, която излезе за първи път на български език съвсем скоро.

Тя разказва историята на един рожден ден! Рожденият ден е време за чудеса, особено ако предната вечер се шмугнеш първо с левия крак в леглото, а преди да заспиш, си обърнеш възглавницата. Точно така прави Дулси и в резултат преживява най-необикновения си празник, който я отвежда до Дървото на желанията. По пътя вижда как от един момчешки джоб излизат истински шетландски понита, среща нови приятели и научава, че всяка мечта има различен цвят.

Историята обаче е и много повече от това, тя е вълшебна и интересна, а книгата пълна с красиви илюстрации от Калина Мухова и вие можете да я спечелите и да се насладите на книгата в пълния ѝ блясък. Как ли? Много лесно! Посетете нашата Фейсбук страница, намерете специалния пост посветен на играта и изпълнете условията, които са много простички: последвай в Instagram Az-deteto.bg – https://www.instagram.com/azdeteto.bg/, а след това под същия пост във Фейсбук отговорете с коментар на въпроса „Кой твой рожден ден ще запомниш завинаги?“. Това можете да направите до 14-ти февруари, след което трима от вас ще спечелят интересната книга.

Не забравяйте, че е важно да прочетете и общите условия на играта, които можете да намерите ето тук!



Коментари
1 коментар

Стилияна , 18 г.,

Публикувано на 28.02.2021

аз не разбрах почти нищо

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град