Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Наследниците 2“ – първи впечатления и големи очаквания!

„Наследниците 2“ – първи впечатления и големи очаквания!

Аз детето | 2017-08-07

„Наследниците 2“ – първи впечатления и големи очаквания!

Минаха почти две години откакто се запознахме с Мал и нейните приятели, живеещи на Острова на изгубените като децата на едни от най-лошите злодеи в историята на приказките. Мал (дъщерята на Злодеида), Иви (дъщерята на Злата кралица), Джей (синът на Джафар) и Карлос (синът на Круела де Вил) не само ни забавляваха с песни и някой и друг номер, но ни показаха, че в крайна сметка не зависи нито откъде идваш, нито за какъв те мислят хората. Ти и само ти избираш какъв да бъдеш! Лош или добър! Филмът завърши с типичния хепиенд, като изключим светещите очи на Мал. Това ни изненада супер много и нямахме търпение за втората част, защото след този детайл нямаше как да няма втора част. След две години чакането ни най-накрая се възнагради, затова е време да ви разкажем какво ни хареса от филма „Наследниците 2“.

В Америка и някой други части на света той беше излъчен още на 21-ви юли, така че се надяваме да го видим с българско озвучаване съвсем скоро. През това време обаче нека ви кажем, че Мал е доста нещастна докато се опитва да се впише в света на политиката и да преживее своя първи котильон (специален вид бал, на който момичетата навлизат в обществото), като в същото време се опитва да бъде приятелка на принц Бен. Това си е доста стресиращо като се има предвид, че всички в кралството смятат, че принц Бен не бива да има нищо общо с лошотията Мал. Нещата стават още по-лоши, когато тя решава да посети стария си дом – Островът на изгубените, само за да разбере, че Ума (дъщерята на Урсула) и приятелят ѝ Хъм, както и синът на капитан Хук, а също и този на Гастон са заели мястото ѝ като владетели на острова, при това без да я питат!

Мал все още обича Аурадон (новия си дом) и крал Бен, но е доста стресирана с новия си социален график около двореца. Тя копнее за свободните и диви дни на Острова на изгубените и има мечта да бъде отново „лоша“. Тя иска отново да използва книгата си с магически заклинания, но Иви (София Карсън) я предупреждава. Сега тя е момиче на Аурадон, а те не правят такива неща!

Мал наистина си тръгва, когато Бен се ядосва много, че е използвала магията си, за да му организира пикник. Принцът естествено така и не разбира какво се е случило, докато Иви не му казва, че приятелката му се е върнала на Острова на изгубените и не смята да си тръгва повече от него. Докато се чуди как да я измъкне оттам, Мал пък си има по-сериозни проблеми. Те не спират, когато принцът е отвлечен от новите врагове на момичето и единствено тя може да го спаси.

Какво обаче ще стане по-натам ще разберете сами ако гледате филма. Ще разберете и какво става с другите герои, които толкова обичаме. Ние само ще ви кажем да се приготвите за истински готини танци, много емблематични песни като „The Space Between“, които ще влязат в главата ви и ще си ги припявате дълго време. Костюмите пък са повече от възхитителни и несъмнено ще поискате да имате поне едно от тези облекла. Самата история е наистина готина и освен приключения, ще ни поднесе и няколко важни поуки. Сега ние нямаме търпение да гледаме „Наследниците 3“ и ви пожелаваме да се насладите максимално на филма.

Тези от вас, които са го гледали вече могат също да споделят с нас впечатленията си в коментарите. Много ще ни е интересно да ги прочетем!



Коментари
3 коментара

teodor lapkov, 13 г.,

Публикувано на 10.09.2017

mnogo e aiko predavaneto vi i iskam da se zapoznaem mnogo celyvkri vi gelaia

Симона Ангелова, 9 г.,

Публикувано на 28.10.2017

Искам да попитам има ли костюма на Иви?

От редакцията: Здравей, доколкото знаем да си купиш готов няма у нас, но написахме как да си направиш. Можеш да прочетеш. :-)

Анжел Петров, 11 г.,

Публикувано на 04.06.2018

Може ли да ми кажете поне 3 заклинания на мал моля моля

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град