фокуси

Начало | фокуси | Нима караш този молив да левитира?!

Нима караш този молив да левитира?!

Аз детето | 2020-01-09

Хеййй, чакай малко... Нима този молив левитира, ама как така... Пригответе се, малки магьосници, да чувате много такива реплики и въпроси насочени към ваш адрес след като опитате нашия най-нов фокус. Къде е този фокус ли? Ето го пред вас. Ей сега ще разберете всичко за него! При това самите вие ще бъдете доста учудени колко е лесен и как за него не трябва почти нищо специално, а колко е чудесен. Разбира се както в почти всеки фокус и тук ще трябва да впрегнете малка доза от огромните си артистични таланти. Но нека направо ви разкажем, като така и така вече започнахме...

Първо знайте, че ще ви трябват бутилка, конец и маса. Подготовката е наистина лесна и сигурно вече се досещате и сами как става цялата работа. Първо сложете бутилката на масата или друга твърда повърхност на която ще правите фокуса и застанете прави пред нея. Това е необходимо, за да премерите точно дължината и да не издадете бързо-бързо тайната. Застанете пред бутилката и пъхнете края на конеца в нея, след това премерете с 4 пръста дължина и отрежете. После завържете другия край на конеца за дрехата си. Ако имате блуза или яке с копчета би било най-идеално, но и да нямате сме сигурни, че ще намерите начин. Трябва да завържете конеца за блузата си така, че да е малко по-нагоре от гърлото на бутилката и да е леко свит, не съвсем изпънат.

След като направите това, другия край завържете или залепете за писеца на молива. Разбира се досещате се, че конецът трябва да е колкото е възможно по-тънък и с не много ярък цвят, за да не се вижда лесно. След това упражнете един път и сте готови! Заставате пред бутилката и пъхате молива в нея. След това казвате някакво магическо заклинание и започвате да движите ръцете си около бутилката, така ще заблудите всички, че наистина карате молива да левитира. През това време съвсем леко дръпнете тялото си назад. Така конецът се опъва и издига молива.

Както ви казахме лесно, но много интересно и ефектно. Просто опитайте!

С моливи можете да направите и още интересни неща:
Магическият молив
Лесен и вълшебен фокус само с два молива!
Лека магийка направете и с огъващия се молив всички впечатлете



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град