Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нови епизоди на любими сериали и празнични маратони ви очакват на малкия екран през декември

Нови епизоди на любими сериали и празнични маратони ви очакват на малкия екран през декември

Аз детето | 2017-11-30

Нови епизоди на любими сериали и празнични маратони ви очакват на малкия екран през декември

Декември е месецът на снега, на веселите игри в снега, на Коледа, но и месецът на студеното време, което по-често ни приковава да си седим вкъщи. Седенето вкъщи обаче не означава скука в никакъв случай. Вкъщи също може да е забавно: има толкова неща, които да бъдат направени. Да играете на настолни или други игри, да четете невероятни книги, които ще ви отведат където си поискате, можете дори да танцувате и още куп неща. А когато всичко това ви омръзне, можете да погледате малко телевизия. В днешните времена и особено през декември малкият екран изобилства от любими детски и специални празнични маратони с още по-любими филми. Ако не искате да изпуснете нищо от това и да си набележите тези сериали, които сте очаквали с нетърпение, то вижте акцентите в програмата на Cartoon Network през декември, които са повече от обещаващи.

Специален епизод за любимата принцеса Рапунцел ви очаква на 2-ри декември от 11:30 часа и след това от 11-ти декември от 17 часа. В него ще се запознаете с борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон, които ще ви разкажат обновена приказка за дългокосата принцеса Рапунцел, която е затворена в кула. След като тя успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се адаптира към живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра. Сега Рапунцел е развълнувана, че има важна роля, но принцесата е изправена пред някои трудни решения, когато ужасна снежна буря заплашва да унищожи Корона.

Любимата ни шпионка Кейси пък ви посреща със сезон три и нови премиерни епизоди от 18-ти декември в 16 часа. Ще видите още интересни детайли и забавни ситуации от живота на Кейси Купър, която тренира, за да стане супер шпионин под прикритие, следвайки стъпките на своите родители. Всеки епизод показва семейство Купър, което балансира между типичните семейни проблеми и в същото време изпълнява мисии под прикритие, за да пази страната.

Луна също ще ви очаква през декември с чисто нови епизоди. Ако това пък не е хубав подарък за Коледа... Всеки ден през декември от 18 часа не забравяйте да гледате „Аз съм Луна“!

Можете да гледате любими сериали дори и със закуската, ако вечер си имате работа, защото и сутрешните премиери не са по-малко интересни. Всяка сутрин от 17-ти декември „Дисни“ ви представя нови епизоди на:

  • „Пен Пен Зироу: Почасов герой“ от 11 часа;
  • „Аз съм по средата“ от 10:30 часа;
  • „Бизаардварк“ от 11 часа;
  • „Малките Пиджи маски“ от 7:30 часа.

При това купонът съвсем не спира все още. За Никулден каналът е подготвил празнична програма със специални епизоди на най-любимите предавания като „Наследниците 2“, „Късмет Чарли – Коледа е!“, „Замръзналото Кралство: Магията на Северното Сияние“, „Рапунцел и разбойникът“ и „Елена от Авалор“.

Коледа пък носи със себе си поредица от премиери на вашите любими предавания, сред които „Лив и Мади“, „Кейси под прикритие“, „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“, Кърби Бъкетс, „Най-добри приятели завинаги“, „Bunk`d“, „Законът на Майло Мърфи“, „Райли в големия свят“ от 4-ти декември от 19:30 часа. От 23-ти декември пък от 9 часа ви очакват весели сериали, пълни с шеги и смях! Всеки ден започва със селекция от коледни и новогодишни епизоди на най-обичаните предавания, сред които „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, „Bunk`d“, „Хотел Трансилвания: Сериалът“, „Аз съм по средата“, „Бизаардварк“, „Кейси под прикритие“ и забавни кратки епизоди на Мики Маус. Със сигурност не искате да пропуснете това!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град