Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нови епизоди на „Реактивните момичета“ и други интересни филмчета ви очакват през септември

Нови епизоди на „Реактивните момичета“ и други интересни филмчета ви очакват през септември

Аз детето | 2017-08-26

Нови епизоди на „Реактивните момичета“ и други интересни филмчета ви очакват през септември

Септември определено ще бъде доста вълнуващ месец. Не само, че училището отново ще ви очаква, за да се видите със старите приятели и да научите много и най-различни нови неща, но ще донесе и забавление за любителите на малкия екран. Чисто нови и супер интересни епизоди на „Реактивните момичета“, няколко съвсем нови продукции, кюфтета падащи от небето и много шантави рисунки ще ви очакват на малкия екран. Вижте по-подробно акцентите на Cartoon Network и Boomerang за септември!

От 11 септември всеки делник в 17:25

Скачай след Бъгс в заешката дупка, за да проследиш всички нови приключения на всеобщите любимци от The Looney Tunes. Добре познатите герои в нови ситуации и с нови приятели и съперници. Едва 5-минутни, но изпълнени с шеметни забавления, комедийни епизоди.

От 4 септември всеки делник в 8:25

Гледайте новите епизоди на „Little Dragon Coconut“ от 4 септември.

От 18 септември всеки делник в 19:05 „Облачно с кюфтета“

Преди да започне да вали храна от небето, имало един тийнейджър-изобретател и един училищен репортер – неговият най-добър приятел. 2D предистория към популярните филми от Sony Pictures Animation. Смях и весели приключения със страхотните герои, познати ни от едноименните филми.

От 11 септември всеки делник в в 19:30

Запознай се с Момичетата! Бълбук чувствителна, артистична и понякога наивна, тя открива добро у всекиго, дори и това да е 15-метрово огнедишащо чудовище! Грешка е, обаче, ако бъде подценена – тя е в състояние да повали същото това чудовище с един-единствен грациозен замах. Бълушка – тя е обединителното звено на реактивните момичета, която ги държи като един! Тя е смела, умна, позитивна и има непоклатими морални принципи. Това са само част от качествата, благодарение на които Белушка е лидерът на реактивните момичета, макар че има и някои „трески за дялане“ – понякога се увлича да командори останалите. Тя никога няма да пропусне възможност да покаже характер или да ступа някой лош. Бръшлян – тя е „юмрукът“ в отряда на реактивните момичета и може да бъде командвана единствено от собствената си бунтовна мисъл. Тя е силна, пада си малко мъжкарана – първо удря, после пита. Това нейно качество често ѝ носи неприятности но, от друга страна, „неприятности“ е любимата дума на Бръшлян!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град