Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новият трейлър на „Дъмбо“ – вдъхновяващ, зрелищен и трогателен

Новият трейлър на „Дъмбо“ – вдъхновяващ, зрелищен и трогателен

Аз детето | 2018-11-16

Новият трейлър на „Дъмбо“ – вдъхновяващ, зрелищен и трогателен

Да се страхуваш да повярваш и да се нуждаеш от подкрепата на хората около теб, е не просто история във вдъхновяващия игрален филм – „Дъмбо“. Това е често срещана житейска особеност на несигурното ни „аз“, но пък каква по-голяма привилегия от това именно тя да ни бъде разказана по най-красивия начин от дългоочакваната, спираща дъха продукция на Дисни.

Новият трейлър на филма ни представя повече от класическата история, пречупена през въображението на Тим Бъртън и поднесена с изключително изящество на фона на цирка – неприкосновеният, своеобразен дом на артистите в него. След като цирковата звезда Холт Фариер и децата му поемат грижата за новороденото слонче с големи уши, те разбират, че това не е обикновено създание, а едно невиждано чудо, което ще възроди магията на цирка. Дъмбо остава без майка си и напълно зависещ от семейство Фариер, които се превръщат в негови покровители, помагайки му да повярва в себе си повече от всякога. Възхитителната му дарба не остава дълго в тайна и находчивият предприемач В. А. Вандевър се заема със задачата да превърне Дъмбо в истинска циркова звезда в тандем с прекрасния акробат Колет Маркант. Дълбоко пазените тайни на цирка обаче започват да изплуват на повърхността и да превръщат амбициозните планове за бляскаво възраждане на древното изкуство в сложно препятствие по пътя към опазване на истинските ценности.

Магическата атмосфера и приказното усещане, което „Дъмбо“ ще ни донесе, не биха били същите без звездния актьорски състав. В ролята на Макс Медичи ще видим любимецът на всички Дани ДеВито. Носителят на „Златен глобус“ Колин Фарел се превъплъщава в образа на Холт Фариер, а невероятната Ева Грийн, носителка на „Златен глобус“ и на наградата на БАФТА, ще видим като забележителния акробат Колет Маркант. Сред останалите ярки имена във филма са още Майкъл Кийтън, Алън Аркин, Финли Хобинс и Нико Паркър. Сценарият на Дъмбо е дело на Ерен Крюгер, а режисурата – на емблематичния Тим Бъртън.

„Дъмбо“ ще трябва да полети, а вие ще бъдете неговата първа публика на 29 март в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град