Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Подгответе се, защото през 2019 ще се пренесем в „Парка на чудесата“

Подгответе се, защото през 2019 ще се пренесем в „Парка на чудесата“

Аз детето | 2018-07-24

Подгответе се, защото през 2019 ще се пренесем в „Парка на чудесата“

През 2019 година зрителите ще имат възможността да попаднат в необятните предели на „Парка на чудесата“ – новата анимационна продукция на Paramount Animation и Nickelodeon Movies.

Първият трейлър на филма представя една магическа картина от цветове и персонажи, която искрено ще плени зрителите и буквално ще ги отведе в един нов вълшебен свят. Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Един ден тя открива едно изключително необикновено място, скрито дълбоко в гората – невероятен увеселителен парк, наречен „Парка на чудесата“. Джуун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото ѝ въображение и отново заради отказа ѝ да вярва в него – той е напълно опустял и изоставен. Приключенията започват и малката мечтателка заедно с говорещите животни, които го обитават, ще се впуснат в многобройни изпитания, за да съживят това удивително място и да го превърнат в приказния парк, който винаги е бил.

Парка на чудесата няма да бъде една обичайна история, а ще покаже на зрителите силата на безусловната вяра и оптимизма, вдъхновени от неподправеното детско въображение.

„Парка на чудесата“ ще завладее кината на 19 април 2019 година на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град