зоокът

Начало | зоокът | Почти 2-годишно момиченце и два голдън ретрийвъра са най-добрият екип от пакостници

Почти 2-годишно момиченце и два голдън ретрийвъра са най-добрият екип от пакостници

Аз детето | 2018-06-12

Почти 2-годишно момиченце и два голдън ретрийвъра  са най-добрият екип от пакостници

Мислите ли, че Гру и миньоните са наистина „проклетници“, а какво ще кажете за Анджело или пък Ханк Зипзър? Те правят доста бели, но не могат да се сравняват с едни други малки „пакостници“ и то при положение, че първите са измислени герои. Може и да не ви се вярва, но чашата, която счупихте вчера не е нищо и не може да се сравни с белята на две кучета и едно почти 2-годишно момиченце. Тя е изобретателна, смешна и доста интересна! Прочетете самата история, за да се убедите и да се посмеете. А след това можете и да успокоите родителите си като им покажете колко послушни деца сте в действителност.

Кучетата от порода голдън ретрийвър Блу и Колби, известни и като „Cheese Pups“, определено не са непознати на интернет славата. Преди време, когато са били по-малки стопаните им са пуснали забавен видеоклип, в който те двамата се надпреварват кой пръв да стигне до купичката с храна. Клипът има повече от 13 милиона гледания, но сега те отново са на ход, защото славата трябва да се поддържа. Този път към тях се е присъединила и 15-месечната им стопанка Клоуи. Тя е само на 15 месеца и въпреки това кучетата знаят, че са най-добри приятели. Цялата работа била, че двамата калпазани огладнели рано сутринта, но нямало кой да ги нахрани. Те обаче забелязали, че малкото момиченце е по-склонно да им дава повече храна. Затова естествено решили да събудят нея.

Блу и Колби тихо влезли в стаята на момиченцето в 6 сутринта, защото родителите оставили вратата леко открехната, за да чуят ако има проблем. Двете кучета обаче знаят и това и поради тази причина са изключително тихи като нинджи. Влезли вътре в стаята и с леко облизване Блу успял да събуди Клоуи. При това макар че не могат да общуват помежду си, момиченцето веднага разбрало какво се иска от него, а именно храна. Но как да стане цялата тази работа. То има високо легло с оградка, за да не пада докато спи. Няма страшно Блу, Колби има чудесна идея. Избутва голяма плюшена играчка на удобно място, откъдето момиченцето да слезе. Клоуи естествено веднага разбира каква е идеята. Все пак са най-добри приятели и се разбират без думи и бързо се приплъзва по гърба на играчката, докато не стъпва здраво на земята.

След това тримата калпазани се отправят към кухнята, за да може кучетата да получат своята заслужена подкрепа. Почти всичко е щяло да остане неразкрито, ако в последния момент момиченцето не е съборило плика с храна и не било събудило родителите си. Когато влезли в кухнята те били едновременно и развеселени и ужасени как 15-месечната Клоуи е успяла да се измъкне от леглото и какво ще правят. А как точно са разбрали какво се е случило ли? Много просто – проверили са записите от камерата в детската стая. Тогава били още по-изумени и нямало как да не споделят тази весела история с целия свят. При това двамата родители споделят, че въпреки всичко са горди от своето дете и своите две кучета за съобразителността и гениалния план за измъкване! Ние пък се чудим от кое да сме по-впечатлени. От това, че кучетата са разбрали как да измъкнат момиченцето от леглото или от това, че тя знае къде е храната и как да им даде...



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град