Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пригответе се за „Шантави състезания“ по класическите серии на Хана-Барбера

Пригответе се за „Шантави състезания“ по класическите серии на Хана-Барбера

Аз детето | 2017-11-15

Пригответе се за „Шантави състезания“ по класическите серии на Хана-Барбера

Бърз старт предстои този ноември със сериала „Шантави състезания“ – цялостно преразглеждане на класическите серии на Хана-Барбера. Той ни среща с любимите на всички състезатели и с техните щури коли, докато се състезават за титлата „Най-шантавият състезател в света“. Изцяло обновените серии на „Шантави състезания“ се завръщат на 20 ноември от 17:25 часа по телевизия Boomerang и ще се излъчват всеки делничен ден.

Обратно в играта е Пенелъпи Питстоп в Компактния пусикетмобил. Тя е модерна южняшка красавица, чиито чар и интелигентност я правят изключителен състезател, но през по-голямата част от времето тя поема обходни маршрути, за да спаси другите. Към Пенелъпи се присъединява нейният най-добър приятел Питър Перфектният, който има голямо сърце и още по-голямо его, което зарежда неговото суперпозитивно „мога всичко“ отношение. Междувременно в Злата машина любимецът на всички, въртящият мустак злодей Дик Дастърдли, и неговият кучешки партньор Мътли, продължават да не се спират пред нищо, докато преследват целта и се стремят към величие. Освен тях в сериала ще видим и Страховитата комбина – Тайни и Бела, които имат „чудовищен“ багажник в Автомобила на смъртта.

В приключенията се включва и съвсем нова група от ярки бързи състезатели, които ще поемат по трасето и ще се състезават на странни и екзотични локации по света и отвъд. С нови играчи, нови превозни средства и впечатляващи нови места по и извън пистата „Шантави състезания“ не е просто тунингован, а изцяло турбоподновен, изпълнен с динамично шегаджийство и чиста форма на смахнато забавление от старта до финала.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град