любопитно

Начало | любопитно | Професор Кели и децата му: забавни по всяко време

Професор Кели и децата му: забавни по всяко време

Аз детето | 2018-02-09

Професор Кели и децата му: забавни по всяко време

Интернет е пълен с видеа! Знаехте ли това? Не, сериозно, знаехте ли, че 70 процента от съдържанието на интернет са видеа. Смешни, тъжни, сериозни, важни и какви ли още не! Качвани от телевизии, влогъри или обикновени хора, които просто един път в живота си заснели нещо интересно! Въпреки всички тези толкова много видеа през изминалата година всички говореха само за едно от тях! Спомняте ли си един професор и неговите палави деца? Те направиха своя баща най-голямата знаменитост при това не заради сериозните му политически знания заради които той бива канен в много телевизии.

Проф. Робърт Кели се превърна в световна знаменитост, след като двете му деца нахлуха в кадър докато той дава интервю за BBC. Професорът, който живее в Южна Корея и работи в Университета в Пусан трябваше да коментира нещо сериозно, но впечатли целия свят със съвсем друго, различно от политика. Докато отговаряше на въпросите на водещия стана весел гаф, заради който видеото бе обявено за най-смешното в света. 4-годишната му дъщеричка Марион влиза в стаята, промъква се зад баща си и започва любопитно да наднича в монитора на компютъра, както и да прави весели физиономии. Проф. Кели забелязва детето в екрана, опитва да запази самообладание и да го изтласка от кадър без това да бъде забелязано много-много.

Мисията му обаче не беше никак успешна, не само че водещият, а и всички, които гледат телевизия в момента виждат сладкото любопитно момиченце. Междувременно 9-месечният Джеймс (второто дете на Кели) влезе с проходилката си в стаята и също се втурна към баща си. Секунди след това в кадър се появи и съпругата на професора, която отчаяно се опитваше да изведе децата вън. Най-смешното от всичко е, че жената се хвърля по пода като истински войник, като така си мисли, че няма да влезе в кадър, но всичко се вижда, което прави цялата ситуация още по-забавна.

Оказва се обаче, че това никак не е единичен случай. Наскоро проф. Кели отново давал интервю по сериозна тема при това за същата телевизия и какво си мислите станало... Двете му деца отново блеснали под светлините на прожекторите при това без да се виждат наистина. През изминалата година баща им научил много важен урок: да заключва вратата на домашния си офис по време на важни интервюта. Това обаче не спира Марион и Джеймс! Оказва се, че това е техният коронен номер! Този път обаче те ръчкали вратата и напрегнато дърпали дръжката в опитите си да я отворят. Ще си кажете нищо особено, едва ли се е забелязало толкова. Да, можеше и да не се забележи ако през това време те и двамата не крещят пред вратата: „Таткоооо, отвориииии, таткоооооо... Хайде отворииии!“. При това виковете се чували толкова силно, че водещият помолил проф. Кели да говори малко по-високо, защото не му се разбира.

Това не е всичко! Естествено, че и майката на палавниците отново се включила и за да надвика двете си деца и за да могат те да я чуят изкрещяла още по-силно: „Тихо! Баща ви има важно интервю, не го проваляйте отново!“. Сами се досещате, че всичко това се чуло дори и от водещия, който добавил с усмивка на уста: „Г-н Кели, мисля, че децата ви отново ще вземат славата“. Професорът пък просто отговорил с усмивка: „Да, това е моето семейство. Вече приех, че имам наистина енергични деца, които особено много ме обичат, щом ме дават по телевизията!“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град