фокуси

Начало | фокуси | Ръката ви минава през ръката ви – лесен фокус направете, но всички впечатлете

Ръката ви минава през ръката ви – лесен фокус направете, но всички впечатлете

Мирела Любенова | 2018-12-18

Ръката ви минава през ръката ви – лесен фокус направете, но всички впечатлете

Има сложни фокуси, които изискват огромна сцена, куп реквизит и доста тренировки, а има и такива, които са съвсем лесни. Те могат да бъдат представяни не само на голямо магическо шоу, но и просто пред приятели. И трябва да ви кажем, че вторите са не по-малко интересни за публиката. Фокусите винаги са впечатляващи, стига да не разкривате тайната на никого. Това ще ви каже всеки! Това ви казваме и ние, а сега ще ви разкажем и как да направите един много лесен, бърз, но и много впечатляващ фокус. Той ще се хареса на всеки от вас и вашите приятели и всеки от вас може да го направи. Ето на това му се казва страхотен фокус!

Вярвате ли, че едната ви ръка може да премине през другата? Не! Сега вече ще повярвате и не, не се притеснявайте, няма да станете призрак, просто ще направите един чудесен трик, който след това всеки би искал да му разкажете как става. За този трик ще ви трябват просто... ръцете ви. Това е всичко! Представяте ли си? Съветваме ви обаче първо да опитате фокуса веднъж пред огледалото ей така, за всеки случай. Прави се за секунди, но ефекта му от учудването и въпросите от типа „Ама как го направи това?“ могат да продължават с часове!

За да го направите просто изпънете дланта си с вътрешната част към тези, които ще наблюдават фокуса и изпънете пръстите. След което с другата ръка хванете външната част на изпънатата ръка, като пъхнете пръстите си между пръстите на ръката, която поменахме първа. След това дръпнете двете ръце назад и просто свийте първоначално изпънатата ръка в юмрук, така че да остане пред другата. Звучи малко глупаво, нали? Ама направете това пред огледалото... Ха, изглежда така, все едно едната ви ръка минава през другата. Предупредихме ви, че фокусът е лесен, но много ефектен! И помнете, че добрите фокусници не разкриват тайните си на никого!



Коментари
1 коментар

Ина Димитърова, 9 г.,

Публикувано на 19.05.2020

хубв

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град