любими герои

Начало | любими герои | Ралф, Ванилъпи или пък друг герой си ти? – теста ни реши и интернет разбий

Ралф, Ванилъпи или пък друг герой си ти? – теста ни реши и интернет разбий

Аз детето | 2019-01-07

Ралф, Ванилъпи или пък друг герой си ти? – теста ни реши и интернет разбий

Ралф и Ванилъпи бяха най-добри приятели и правеха всичко заедно! Ралф беше лошият герой в играта „Майстор Феликс“, а Ванилъпи – най-добрата състезателка в „Сладка треска“. Всеки ден, щом залата за видеоигри на господин Литвак затвореше, Ралф и Ванилъпи се срещаха в централната игрална станция, която свързваше всички игри. Там се забавляваха, играеха, споделяха шеги и весели случки, а на изгрев слънце се връщаха към игрите си. Животът беше чудесен. Докато един ден не се появи нещо ново. То се наричаше Wi-Fi и свързваше игралния център с интернет... Тогава пред двамата герои се разкри един невероятен свят пълен с още по-чудати същества и цял куп Дисни принцеси и забавления. А пък след като очевидно и вие сте пуснали вашия Wi-Fi, защото сте тук – пред вас се появява този забавен тест, който ще ви помогне да разберете на кой герой от „Ралф разбива интернета“ приличате!

Дали ще бъдете силния и с добро сърце Ралф или пък невероятната лудетина Ванилъпи? А пък може и предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube? Или пък някой още по-интересен? Знаете ли – направете теста, защото и ние нямаме търпение да разберем. Знаете как става! Ще намерите въпроси и отговори – избирате най-верния за вас и запомняте или записвате буквата срещу него. Накрая от която имате най-много – това е и вашият резултат. Нека започваме!

1. Кой от изброените цветове ви харесва най-много?
а. лилаво
б. розово
в. синьо
г. червено

2. Представете си, че сега влизате в интернет за първи път! Кое е първото нещо, което ще направите?
а. ще публикувате селфи
б. ще играете игра
в. ще потърсите интересна информация
г. ще гледате видеа с котки

3. Коя от изброените храни ви харесва най-много?
а. пица
б. плодове
в. пиле
г. шоколад

4. Представете си, че сте в интернет точно като Ралф и отивате в Ohmydiney.com, за да се запознаете с принцесите. С коя ще говорите първо?
а. Бел
б. Елза
в. Ариел
г. Мулан

5. А сега е време за BuzzzTube! Какво ще гледате там първо?
а. видео с котки
б. видео със смешни падания
в. музикален клип
г. видео с кучета

6. С кой герой от филма най-много бихте искали да се запознаете?
а. Ралф
б. Ванилъпи
в. Даааа
г. Шанк

7. Кога за последно си направихте селфи с приятели?
а. вчера
б. миналата седмица
в. преди няколко секунди
г. не си правя селфита

8. Кой от изброените сезони харесвате най-много?
а. лято
б. есен
в. пролет
г. зима

9. О, не – трябва да напуснете интернет света. Кое е последното нещо, което ще разгледате и ще си купите?
а. книги
б. игри
в. дрехи
г. бонбони

10. Колко често проверявате смартфона си и дали има нещо ново в мрежата?
а. на всеки няколко минути
б. само няколко пъти през деня
в. в момента проверявам – да, мога и да правя теста и да проверявам
г. един път на ден

А сега – готови ли сте за резултата? Кой мислите сте вие? Нека видим дали предполагате правилно или интернет ще ви изненада!

Ако имате най-много „А“ то вие сте неотразимата Шанк!

Също като Шанк сте самото спокойствие и се справяте с всяко предизвикателство на пътя си! Нищо чудно, че всеки иска да е ваш приятел! Още повече, че сте и дефиницията за „готин/а“. Ако някой иска да разбере какво точно означава това – просто трябва да погледне към вас и веднага ще разбере! Готино!

Ако имате най-много „Б“ то вие сте добрякът Ралф!

Също като Разбивачът Ралф имате много добро сърце и винаги се грижите за приятелите си! Понякога не осъзнавате колко сте страхотни, така че не го забравяйте! Просто внимавайте следващия път, когато влезете в интернет да не го разбиете.

Ако имате най-много „В“ то вие сте интересната Даааа.

Винаги знаете кое ще е следващото най-модерно нещо за което всички ще говорят още преди да е станало такова. Стилът ви на обличане, на изразяване и въобще всякакъв друг стил е безупречен при вас и сърцето ви е толкова голямо и обичливо, колкото са и онлайн приятелите ви. Обичта им към вас пък е повече от всички лайкове на света, защото те знаят, че не само сте популярни, но и сте готови на всичко за тях и ще го направите точно, когато имат най-голяма нужда.

Ако имате най-много „Г“ то вие сте невероятно забавната лудетина Ванилъпи!

Сладка, очарователна, винаги настроена за приключения и луди шеги – такава е Ванилъпи – такива сте и вие. Това обаче въобще не значи, че не управлявате живота си, точно както кола от „Сладка треска“. Вървите право по пътя с пълна газ и никога не се страхувате да преживеете ново приключение. Вие сте роден лидер с невероятно чувство за хумор. Помнете, че нещата у вас, които за останалите са шантави – ви правят толкова уникални. И истинските ви приятели винаги ще ги оценят!Коментари
2 коментара

Фиби Росенова, 12 г.,

Публикувано на 03.04.2019

Аз приличам на Ралф!!!!

Дара Росенова, 16 г.,

Публикувано на 03.04.2019

Аз приличам на... Ванилъпи!! Моята приятелка Ели прилича на Даааа

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град