За родители

Начало | За родители | С децата на Нова година: полезни съвети за весело празнуване

С децата на Нова година: полезни съвети за весело празнуване

Аз детето | 2018-12-29

С децата на Нова година: полезни съвети за весело празнуване

Търсите баби и дядовци у които децата да преспят, но всички са заети или просто не им се иска точно сега, а щурото парти до зори, което планирате, се оказва само план без изпълнение... Това означава, че ви очаква новогодишна нощ с децата. Това понякога си е наистина трудна задача, дори и когато си оставате у дома. Особено тогава! Искате всички да се забавлявате без проблеми, но много често сръдните, мрънкането и белите изместват веселото настроение. Това обаче не бива да се случва нито на вас, нито на хлапетата. Никой не иска да развали новогодишната си нощ, затова ви предлагаме няколко полезни съвети за Нова година с децата.

За да си осигурите привидно спокойствие за посрещането на 2018 г. Най-важна е предварителната подготовка. А какво обичат най-много децата – игрите. Да, и лакомствата. И вероятно някои от вас с изненада ще разберат, че не е необходимо хлапетата цяла вечер да бъдат залепени за телефони, таблети, телевизори или компютри, за да не ни притесняват. По едно пликче с малки лакомства за всеки час до полунощ може да накара децата да изчакат с нетърпение настъпването на 2018 г. Така ще отброяват оставащото време. Надпишете на всяка торбичка за кой час е предназначена. Или пък просто измислете някоя забавна игра, която в един момент ще установите, че децата могат да си играят и сами, а вие да се веселите в другата стая. Тук имаме куп такива, между които несъмнено ще има поне една, която ще заинтригува и вашите деца.

Можете пък да си направите и забавно парти с децата. Парти артикулите са задължителни, за да бъдат хлапетата усмихнати. Шапки, свирки, бенгалски огън в полунощ. Със сигурност ще остане приятен спомен и у вас, и у тях! А докато възрастните вдигат наздравици, децата също могат да не изостават от купона. Добре е да подготвим детско шампанско, няколко вида сок и прясно мляко за края на забавата. Можем да ги сипем във високи чаши за шампанско, за да се почувстват „като големите“. Децата много ще се забавляват и ако им организирате караоке с любимите песни. В интернет има достатъчно подходящи клипове. Остава просто да им дадете поле за изява.

Няма нищо лошо и в това да посрещнем новата година два пъти. Преди децата да заспят по диваните, можете да преброите с тях до 12, да гръмнете детското шампанско и да ги обсипете с любов. След това те ще могат да си легнат доволни, че не са проспали най-важната част от купона.

Снимки: Pixabay



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град