любопитно

Начало | любопитно | Седмицата в ТикТок: един ден от вашия живот, как се правят нещата и какво ще стане ако домашният ви любимец беше човек

Седмицата в ТикТок: един ден от вашия живот, как се правят нещата и какво ще стане ако домашният ви любимец беше човек

Аз детето | 2020-08-03

Седмицата в ТикТок: един ден от вашия живот, как се правят нещата и какво ще стане ако домашният ви любимец беше човек

Знаете ли какво се случва тази седмица в ТикТок и кои са най-популярните трендове, които можете да последвате? Или пък дали вече не сте направили някой от тях, без дори и да подозирате? Няма нужда да се ровите часове наред в секцията „For You“ и да сравнявате брой харесвания и последователи! За да ви спестим време, а и много броене, всяка седмица ще ви показваме кои са най-популярните от най-популярните трендове и клипове свързани с тях! Така че ако сте фен на ТикТок, четете и гледайте клиповете, за да сте информирани за най-важното от седмицата.

Тази седмица в приложението е пълно със зайчета, котки и кучета! Или по-скоро с хора правещи се на такива! Защо ли? Ами някой е решил да провери какво ще стане ако върши нещата, които прави домашният му любимец и се оказва, че е забавно и ето ти популярен тренд за тази седмица. А какво правите в един ваш ден? Не, не си мислете, че са скучни неща! Сигурни сме, че имате какво да покажете на света, а и ТикТок е сигурен, затова ви пита! А какво ще кажете не само да научите нов кратък танц, но и да участвате в музикалния клип на певците, чиято песен се използва за този танц? Възможно е! Как, ще разберете, ако продължите да четете!

#DayInTheLife

Как минава един ваш ден? Споделете с цялата ТикТок общност и не се изненадвайте, ако после всички искат да ви имитират или имате много последователи, защото гарантираме, че денят ви е по-интересен отколкото подозирате! Е, може и да не храните коне като тази жена, но пък сигурно обичате да готвите – това също е интересно, а обичате ли да пеете сами или със семейството – това също се брои. Просто снимайте и ще видите, че хората харесват тези неща!

#ShuffleUpGasolina

Можете ли да движите краката си бързо и да подскачате от едната страна на другата. Изглежда трудно, защото е ефектно, но гарантираме, че с половин час тренировка ще успеете. Ние го направихме и изглежда много яко! Още по-хубавото е, че ако го качите с този хаштаг участвате в конкурс и точно вашето видео с този танц може да попадне в музикалния клип на Anna Gum и Louismflr – това не са го написали точно така, но ние го разбрахме. Е, струва си да опитате, дори и да не ви включат ще танцувате, ще се забавлявате, а това също е важно. Можете да го направите сами или с приятели!

#HowToTikTok

Ето с този тренд имате шанс наистина да блеснете! Умеете ли някой трик с колело или скейтборд? А какво ще кажете за танц? Е, покажете как го правите и може да създадете новия тренд, сега ТикТок ви дава тази възможност!

#IfPetsWereHuman

Питали ли сте се някога какво би било вие да сте котката, която по цял ден спи и всички ѝ се радват? А какво би било ако вместо вие, кучето трябваше да решава задачи по математика? Е, с тези клипове можете и да не си отговорите точно на тези въпроси, но пък много ще се забавлявате, докато ги гледате! А защо не и да си направите свои – наблюдавайте котката си един час и после имитирайте в кратко видео това, което прави! А можете да се опитате да облечете кучето във вашите дрехи или поне да го сложите на бюрото с химикалка в рък... аа... лапата! Ако не друго ще е забавно!

И нещо интересно от България

Сигурно знаете популярната песен на Bruno Mars Uptown Funk? А знаете ли какво ще стане ако извадите точно момента, когато се пее Stop! Wait a Minute и ефекта за капки дъжд и помислите с малко въображение? Е нещо такова! Яко е, нали? Опитайте и вие! Може да ви дойде някоя още по-гениална идея!

Това е за тази седмица! Споделете с нас в коментарите кой от тези трендове ви харесва най-много? А кое видео?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град