сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Шарена картичка направи и деня на приятел подслади!

Шарена картичка направи и деня на приятел подслади!

Аз детето | 2019-01-31

Шарена картичка направи и деня на приятел подслади!

Картичките са забавни, картичките са страхотни и интересни, особено ако ги правиш сам. Така и ти се чувстваш добре и щастлив също толкова, колкото и този, на когото подаряваш картичката. При това, за да подариш на някого хубава весела картичка не е нужно да има повод. Картички не се подаряват само заедно с подаръци за рождени дни или Коледа, те служат по много поводи. Включително, за да кажеш на мама колко много цениш грижите ѝ, да благодариш на приятел за искреното ви приятелство или пък, за да кажеш на съученичката си, че я харесваш. Така че ако след тези наши думи и вие се вдъхновите да подарите на някого от любимите си хора картичка ви предлагаме тя да е шарена и сладка. Всеки обича нещо сладичко от време на време, както и някой да му покаже колко е ценен, а защо не и двете...

Точно за тази сладка картичка с еднорог ще ви трябват:

  • принтиран този шаблон (или пък цветни моливи)
  • голяма шарена права близалка (продава се почти навсякъде)
  • ножица
  • тиксо
  • лист хартия

Изработва се бързо и приятно!

Първо сгънете листа хартия на две по средата, така че да изглежда като картичка. След това на друг лист или принтирайте нашия шаблон за еднорог или пък си нарисувайте ваш! Със сигурност можете да го направите и по-хубав. Можете също така да го нарисувате и направо върху листа, но ако вече сте принтирали, с помощта на тиксо го закрепете върху сгънатия лист.

После отворете бъдещата картичка и с помощта на ножицата направете дупка върху цветната грива на еднорога. Нека е горе-долу по средата, където той би трябвало да има рог! После просто пъхнете дръжката на близалката в дупката. Тя би трябвало да е закрепена на клечка – всички са. Пъхайте, докато от външната страна не остане да се вижда само близалката. А пък от вътрешната просто залепете дръжката с тиксо така че близалката да не изпадне от картичката. Накрая на другата част напишете специално послание в зависимост от това на кого и защо му я подарявате.

Готово е! Красива, вкусна и сладка! Идеална и за съученичката, която харесвате, и за мама и дори за баба. Всеки обича малко сладко и нещо вдъхновяващо в един обикновен ден!



Коментари
2 коментара

Ели Арсова, 11 г. г.,

Публикувано на 31.01.2019

Много е сладка! Непременно ще си я направя и ще зарадвам приятелите си.

Виктория Тодорова, 12 г.,

Публикувано на 01.02.2019

Направих си такава картичка като нарисувах сама едно рога. Получи се страхотна и ще я подаря на приятелка за рождения и ден.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град