афиш

Начало | афиш | „Шарени приказки“ – новият образователен спектакъл на Сливенския куклен театър

„Шарени приказки“ – новият образователен спектакъл на Сливенския куклен театър

Аз детето | 2016-01-22

„Шарени приказки“ – новият образователен спектакъл на Сливенския куклен театър

На 22 януари, петък, от 18.30 часа, в салона на Детски куклен театър „Сливен“, ще се състои първата за тази година премиера на сливенския куклен театър. Ще бъде представен новият образователен спектакъл „Шарени приказки“.

Постановката е по текст на Оля Стоянова, режисурата е дело на Бисерка Колевска, сценографията – на Благовеста Василева, а музикалното оформление на Николай Захариев. Пъстроцветната приказка ще разкажат актьорите Константина Самарджиева, Атанас Махнев, Мустафа Масърлиев.

Шарени приказки“ е една изключително забавна, интересна и поучителна история. В нея се разказва за цветовете – цветовете, които правят заобикалящия ни свят пъстър и красив. В този свят с шантави феи, палави таласъмчета, цветни картини и много герои, децата разбират, че всеки цвят има своето значение. Без бялото не можеш да видиш черното, а без сивото не можеш да оцениш как ярко греят другите цветове.“ – разказва режисьорката Бисерка Колевска.

Цветните картини се създават пред малките зрители, като всяка история е в отделен цвят. Всичко е приказно и вълшебно, благодарение на атрактивната сценография на Благовеста Василева. А увлекателната игра на актьорите изпъстря представлението с много веселие, смях и игри.

Заповядайте на 22 януари 2016, от 19.00 часа, в салона на ДКТ-Сливен!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град