игри за навън

Начало | игри за навън | Щом училището те измори – излез в парка и балони цели

Щом училището те измори – излез в парка и балони цели

Аз детето | 2018-09-21

Щом училището те измори – излез в парка и балони цели

Първата седмица от новата учебна година е към края си.... Най-вероятно вече сте получили учебниците си и дори сте започнали да учите. Сигурно сте имали и първите си домашни, които не са били така лесни за писане, защото от цялото това лято човек отвиква да пише домашни. Въпреки това сме сигурни, че вие сте се справили и затова за награда заслужавате една интересна игра. Тя ще ви откъсне от училищните задължения особено през идващия уикенд и ще ви позабавлява. Това, че училището е започнало не означава, че забавленията трябва да приключат, нали така? Играта ни е простичка, но е доста весела. За нея ще ви трябват малко балони, кой пък не обича балони. Но нека не са прекалено големи или прекалено шарени, съвсем обикновени. Ще ви трябва и конец, а също и нещо с което да целите балоните. Воден пистолет, тръбичка за хартиени топчета... Вие решете.

Играта пък е съвсем проста – завързвате няколко надути балона на дърво в парка и започвате да ги целите. Целта е да се опитате да ги спукате и който спука повече балони – той печели. Разбира се това е само основата на играта – тя може да бъде променена по много начини. Само ви трябва малко въображение! Можете например да засичате по една минута и да видите кой би могъл да спука повече балони. Можете също така след всеки балон да се отдалечавате по няколко крачки и така да видите кой е най-точният стрелец от най-далечно разстояние.

Сигурни сме, че ще измислите и още куп неща. Само трябва да излезете навън, да вземете малко балони и да се забавлявате. Преди това обаче, написахте си домашните, нали? ;-)

Снимки: Az-deteto.bg



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град