покани

Начало | покани | След първия учебен ден – тридневен детски празник в Пловдив

След първия учебен ден – тридневен детски празник в Пловдив

Аз детето | 2017-09-14

След първия учебен ден – тридневен детски празник в Пловдив

Тридневен празник за деца и родители ще се проведе в мол „Марково тепе“ в Пловдив от петък до неделя. Началото на празника съвпада с първия учебен ден. „Денят с най-приятна суматоха и с най-неподправените емоции наближава. Нека да отпразнуваме заедно края на ваканцията и началото на учебната година на 15-ти, 16-ти и 17-ти септември от 11 до 20 часа“ – приканват организаторите на купона, които са приготвили тридневни веселби и множество изненади за ученици и родители.

Те ще могат да изпробват късмета си за спечелването на едно от 1200 интересни награди. А в петък от 13 до 17 часа ще има и безплатно рисуване на лице. С него всеки ще се превърне в приказен герой! Същия ден от 17 до 18 и 30 ще гостува и д-р Джакел с неговото Училище за магьосници. Комедийни фокуси, шоу с балони, включване на децата в интерактивни игри, в които ще търсят изгубени съкровища и ще разрешават сложни загадки са само част от специалните забавления.

На 16-ти септември, събота, от 12 до 15 часа малки и големи ще могат да надзърнат в света на „Майнкрафт“ и да се включат в работилница за изграждане на конструкции на тема Лего Майнкрафт, в рамките на която ще има и професионални снимки за вдъхновение, за да сътворите свои уникални модели. На място ще присъстват и експерти, които ще помагат със съвети и идеи. На 17-ти септември пък всеки ще може да научи как да направи училищните си принадлежности по-красиви и интересни от подръчни материали.

Всички желаещи могат да се включат в работилничка за квилинг и ще видят как могат да направят картички, опаковки за подаръци и други красиви пособия. Професионални аниматори пък ще покажат различни арттехники за това как учебният процес да е забавен! Работилничката „Нарисувай своята мечта“ пък провокира малчуганите да нарисуват чудни картини като истински художници върху платно с четка, боички и палитра.

Всички материали за забавленията са осигурени от организаторите, от вас се иска само да донесете доброто си настроение и богато въображение!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град