Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Спайдър-мен се завръща у дома и ни води на приключение с чисто нов филм

Спайдър-мен се завръща у дома и ни води на приключение с чисто нов филм

Аз детето | 2017-07-05

Спайдър-мен се завръща у дома и ни води на приключение с чисто нов филм

Младия Питър Паркър (Спайдър-мен) (Том Холанд), който прави своя сензационен дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите“, влиза в киновселената на Marvel със „Спайдър-мен: Завръщане у дома“. Покорил целия свят, Спайдър-мен е най-популярният комиксов герой в историята и перлата в короната на Marvel. Сега той се завръща у дома в един филм със свеж, забавен тон и нов подход, който представя за първи път появата на екран на Питър Паркър, заедно с героите от комиксите на Marvel.

Гимназистът Питър Паркър (Том Холанд) е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин и неговата съпруга Мей Паркър – леля Мей (Мариса Томей). Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота.  

Зареден с впечатления от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, където живее с леля си Мей под зоркия поглед на своя нов ментор – Тони Старк (Робърт Дауни мл.). Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдър-мен.   Появата на нов злодей – Лешояда (Майкъл Кийтън) поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър. Настава моментът младежът да се изправи срещу предизвикателството и да се превърне в героя, който трябва да бъде.

Очаквайте „Спадър-мен: Завръщане у дома" на големия екран от 7-ми юли!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град